Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány fenekébe élveznék, benne lehet hagyni a farkam, hogy bele is pisiljek?
Merev bré vel vaginába,vagy ánusz ba pisilni?
Anatómiából megbuktál!
Először is mindenképp kérdezd meg a barátnődtől, de ha belemegy, akkor igen, lehetséges, habár még csak egyszer próbáltuk a barátommal, felejthetetlen élmény volt mind nekem és neki is. Az aktus után elmentünk zuhanyozni és ott rákérdezett a párom, hogy belém pisilhet-e, és mivel új élménynek fogtam fel, belementem. A kádban álltunk, én bedőlve háttal neki, ő beletolta a fenekembe, és belémpisilt, bár az erekció miatt valóban ki kellett várni, de jött, és végig éreztem magamban a folyamatot. Kellemes melegség érzete, és az, ahogy belül megtellek, meg a pisilés sugarának ereje. Mikor kihúzta onnan magát, kicsobbant egy adag, de a többi mosdó használatakor. A vécén ülve olyan volt, mintha a popsimmal pisiltem volna. Arra figyelmeztesd a barátnődet, hogy kijövetelkor csípni fogja őt belülről, de ez utána el fog múlni.
Lehet, megint ki fogom majd próbálni, és ismételt élményként leírhatom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!