Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem baj hogy engedtem barátnőmnek h kiverje nekem?
Figyelt kérdés
Barátnőmet már többször megujjaztam így ő is szerette volna viszonozni nekem,viszont kicsit bűntudatom is van emiatt legalábbis kicsit így érzem mert eléggé van köztünk korkülönbség és így kicsit fura,új élmény volt ez vele,nehéz ezt így megfogalmazni de lehet más is volt már hasonló helyzetben,amúgy nagyon cuki,szép kiscsaj és imádom őt meg persze nagyon jó volt amit csinált nekem és ahogy láttam tetszett is neki csak így utólag kicsit furán érzem magamat emiatt,ez miért lehet?2019. jan. 18. 01:19
1/8 anonim válasza:
Na, ez úgy hülyeség ahogy van.
Ha a barátnőd, akkor ő elfogad téged. Szerintem csak te parázol a kor miatt.
Ha meg le akar szopni, akkor mi lesz? Bőgni fogsz?
3/8 anonim válasza:
Verje ki! Tapasztalatlan vagy, annyi csak a gond. Gyakorlat teszi a mestert. Hány évesek vagytok?
4/8 anonim válasza:
fogadjunk, hogy az ujjazásod szuper volt és neki hatalmas orgazmusai voltak.
Hány éves vagy? 16? 17?
5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha inkább örülnél neki, és nem itt görcsölnél ezen. Mi van abban, ha kiverte neked? Le is fog szopni, aztán szexeltek, ha minden jól alakul. Ki az idősebb?
6/8 anonim válasza:
Ha a kislány 10 éves, akkor probléma, nem is kicsit
7/8 anonim válasza:
Mindig igyekeztem megtanitani a partneremnek a kézimunkát ugy, ahogy nekem jo. Sokat nyertem vele mert jol szokták hasznositani ezt a szexben is.
8/8 anonim válasza:
A barátnőmnek tesa. Remélem helyesebben ír, mégha fiatalabb is mint te. Érdekes vagy, mikor ujjaztad akkor nem zavart, hogy még csak tizennégy éves? Csak akkor mikor cibálta a gránátvetőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!