Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálnátok a hármas szexet?
Figyelt kérdés
2 lány 1 fiú felállásban. Mit tennétek? Vagy volt már részetek ilyenben?
Kort és nemet is légyszi.
2019. jan. 18. 00:55
11/21 anonim válasza:
Mindig is szerettem volna kipróbálni mert vágytam erre de sajnos nem jőtt össze így már csak fantázialgatok róla !
f
12/21 anonim válasza:
Nyilván kipróbálnám, 1 biszex csaj lenne is rá már csak egy másik kellene :) De csak úgy érdekel ha a 2 lány is foglalkozik egymással, úgy eloszlik a teendők száma, és számomra is izgató ha egymást nyalják-falják :) 28/F
13/21 anonim válasza:
kiprobaltuk 3ast es 4est is tobbszor is. elmenynek tokeletes, de tudom nagykepunek fog hangzani de tul van misztifikalva.
42ffi
14/21 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnám, csak az asszony nem menne bele. Van ez így :D
25F
15/21 anonim válasza:
Kipróbál egybeírandó igekötőhuszár. Írni még mindig nem megy, de a hármastöcsök menne. Nagyon egyedi a kérdésed, lehet ma még nem kérdeztèk.
16/21 anonim válasza:
Egyszer összejött. De praktikusabb a 2fiú 1lány felállás. 10-eske téved, jó a heteró kategória.
17/21 anonim válasza:
16!
Nem téved a tizeske mert a 12-es leírta mi történik a hármasozásnál a két csaj bhúzúl!
Akkor? Jó a kategória???
18/21 A kérdező kommentje:
15öske. Látom a nyelvtan megy. A szövegértelmezés is? Mert a kérdésre nem válaszoltál. Vagy neked az a szex, hogy a helyesírásra áll fel? :)
Üdv Szlovákiából.
2019. jan. 20. 01:16
19/21 anonim válasza:
Nem szlovákia hanem Felvidék!
Csak hogy pontosak legyünk.
20/21 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne utolsó...
2019. jan. 22. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!