Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálnátok a hármas szexet?
Figyelt kérdés
2 lány 1 fiú felállásban. Mit tennétek? Vagy volt már részetek ilyenben?
Kort és nemet is légyszi.
2019. jan. 18. 00:55
2/21 anonim válasza:
Nem volt benne még részem, persze, érdekelne, de kb most mégis mit csináljak? Egyszerre úgyis csak 1-ben lesz a farkam, az meg hogy mindig új gumit húzzak a másik miatt, hagyjuk már. Aztán valamelyik még féltékeny lenne, hogy a másik miatt mentem el, és nem miatta
3/21 anonim válasza:
Nekem volt már benne részem 42 ffi
5/21 anonim válasza:
Nem volt benne részem,de fantáziáltam már róla.18L
6/21 anonim válasza:
Én kipróbálnám, de a párom hallani sem akar róla. :C
18L
7/21 anonim válasza:
Próbáltam már. Voltam már 2 lánnyal, hatalmas volt, mindkettő idegen volt. Valamint voltunk négyesben a haverommal szintén két lánnyal, itt cserélgettük a lányokat, és minden elképzelhető jóságot megtettünk. Mindenki nagyon élvezte, és csak jelzem, hogy a haverom és én kizárólag a lányokkal foglalkoztunk. F50+
8/21 anonim válasza:
igen. 2-nél több lánnyal is akár. 29/F
9/21 anonim válasza:
igen, swingerben, egynek jó volt, élmény volt, de picit csalódtam, mert jobbra számítottam. Érted, azt hiszi az ember, hogy tűzijáték és mennyország, ahhoz képest csak egy rendes mezei szex néhány új fogással, élménnyel. Mezei szexnek viszont szuper
10/21 anonim válasza:
Rossz kategóriába írtad!
Heterok nem hármasoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!