Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlották már fel neked hogy szexért cserébe valamilyen előnyhöz jutsz? Mi lett a dologból?
Figyelt kérdés
Hogy történt és hogy kell erre nemet mondani? Korod (amkor történt)és a nemed ha ideírod megköszönöm!2019. jan. 17. 11:55
1/5 anonim válasza:
Nem előnyhöz jutás volt, csak simán felajánlkozott egy főnököm. Elmondtam neki, hogy köszönöm a megtisztelő érdeklődést, de nem élnék vele.
Két nap múlva nem dolgoztam ott.
Nem bánom, mert utána fölfelé buktam, de történhetett volna rosszabbul is.
2/5 anonim válasza:
Az ilyen köcsög főnököknek nyilvánosan kellene levágni a farkát.
3/5 anonim válasza:
Olcsóbb lett volna a fűtésszerelés. Idős, nyugdíjas szerelő volt, a párom találomra szerezte netről egy másik városból, mert lehetetlen volt télen nagyon gyorsan fűtésszerelőt keríteni. Egyedül voltam otthon, amikor nekinyomott a konyhaszekrénynek és azt mondta, szívesen enged az árból... Mondtam neki, hogy köszönöm, de én nagyon szeretem a páromat. Már telefonban célozgatott, hogy ha nagyon kormos lesz, megmoshatnám majd a hátát. Ezen jót nevettem akkor még. Kicsit féltem tőle, de szerencsére nem erőszakolt meg, bár durva volt a szituáció. Tanultam belőle: szerelőt csak olyat hívok, aki helyi, ők ilyesmit sosem csinálnának, mert ha híre megy, akkor annyi a pályafutásának. A szerelést csak félig csinálta meg. Nem emiatt elsősorban, hanem mert átvágott egy alkatrész beszerzésénél, és közöltem vele, hogy nem igaz, hogy most vette ennyi pénzért, mert a dobozban benne volt a számla, sok évvel ezelőtti vétel feleannyi áron. Ezután nem jött vissza. Viszont azóta néha eszembe jut, hányan élnek vajon az árkedvezménnyel hasonló helyzetben?
5/5 anonim válasza:
Egyetem alatt az albérletet természetben fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!