Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki meg tudott szabadulni valamilyen extrémebb szexuális vágyától/fétisétől?
Én mindent megpróbáltam, még orvosnál is voltam. Olyan is volt, hogy hazudtam nekik csak hogy felírjanak olyat szert ami elméletileg kikapcsolja ezeket a dolgokat. Sose sikerült. Inkább elfogadtam magam olyannak, amilyennek. Idővel minden fétisre lehet találni partnert. A lányok között is van aki extrém durva dolgokra vágyik, csak nem hirdeti. Nekem ráadásul nem is volt sosem durva, csak én hittem magamról hogy az, közben kiderült, hogy sokan kedvelik.
Jegyezzük meg, hogy mindez nem a patológiás estekre érvényes. Úgy lehet megkülönböztetni, hogy képes vagy-e a vágyad/fétised nélkül is normális szexuális életre. Ha igen és a fétis csak egy fűszer akkor minden rendben. Ha viszont minden megszűnt és már csak a fétis tárgya a fontos, akkor azzal illendő valamit kezdeni szakembernél.
Természetesen csak és kizárólag olyanról beszélünk most ami nem törvényellenes. Pedofília pl. nem az a szexuális vágy amit ki szokás élni, ellenkezőleg, minél előbb orvoshoz kell fordulni!
Vad szex eselytelen leszoknom rola
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!