Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak miért inkább a kismellű nők tetszenek?
Soha semmit nem lehet kijelenteni hogy ilyen meg olyan mell tetszik. Van akinek a icsi van akine a nagy és van olyan is akinek mindkettő :D
Nem kell ezen ennyit lovagolni. Nem a nők melleit szeretem meg hanem az egész testet!
"Szerintem aki a telt keblekről elfordítja a fejét, azzal vannak gondok fejben... "
Milyen gondok? Szerinted. Egy meleg szerint meg azzal vannak gondok, akik a nőket szeretik. Miért teszel úgy, mintha ez racionális kérdés lenne? Ezek beidegződések, ösztönök, gyerekkori hatások. Nincs benne ráció. Van, aki ehhez vonzódik, van, aki ahhoz. Én pl. egy bizonyos méretű mell fölött már elfordítom a fejem. Nem szeretem, ha túl nagy, mert taszító. Ellenben azzal sincs semmi bajom, ha szinte semmi nincs. És nem, nem vagyok, pedofil, egyszerűen ilyen az ízlésem, plusz nem a mell az elsődleges érdeklődési területem.
Azért ne feledjünk egy biológiai tényt! Az elsődleges és másodlagos nemi jellegekért a kromoszómáink a felelősek nagyon nagy százalékban. A későbbi hormonális alap tulajdonságaink ebből jönnek. Persze ezt kemikáliákkal, pszichés hatásokkal és táplálkozásokkal befolyásoljuk, de ezek a nemi éréskor extrém esetekben befolyásolnak minket nagy mértékben.
Vagyis ez biológiai tény, hogy az esetek túlnyomó többségében a hangsúlytalan 1 és másodlagos nemi jellegek kialakulásánál a kromoszómáink a felelősek. Ugyanis nem olyan egyszerű, hogy van sima XX, meg XY. Vannak ugyanis kromoszómális torzulások és sérülések. Ha az XX-nél csökevényesek az X-ek, akkor kevésbé lesz másodlagos nemi jellegek szempontjából feminin. Ugyan ez az Y-nál a férfiak tekintetében. A hermafroditáknál, ami ugye elsődleges nemi jellegben fellépő torzulás, már nagyobb kromoszómális sérülésről beszélünk.
Tehát azok akiknél nagyon enyhék a nemi jellegek, bizony kromoszómálisan a megtermékenyítéskor már nem stimmelt minden. Persze mint említettem extrém esetekben ez a pubertás kor alatt fellépő 3 befolyásoló tényező is alakíthat. De alap esetben nem szerencsés esetet mutat szaporodás szempontjából, mert ennek következménye a kisebb termékenység is bizonyos esetekben.
Ez pedig minden élőlénybe bele van kódolva, hogy a szaporodásra alkalmas egyedeket részesítse előnyben. Így alap helyzetben igenis az ösztönökkel szembe megy az, aki a keskeny csípőjű, mondjuk ki, hogy mell nélküli lányokat részesíti előnyben.
Ezek alap normák a természetben és ezektől eltérő devianciát parafíliának nevezzük. Hogy nemzetközileg mit nevezünk annak, az sokat változott az elmúlt 60 évben. Sokat enyhült, de logikátlan is. Pl. a homoszexualitás már nem az, de a tranzfesztitizmus még igen. Ebben mi a logika? Na mindegy...
A lényeg az, hogy bizony az ilyen vágyak parafílikus vonzalmak, szóval biológiailag ne áltassa magát senki azzal, hogy ő nem ez, meg az, mert definícióban igenis parafíliás!
Mára annyit enyhült, hogy csak azt számítjuk kórnak, ami az egyén viselkedésében kóros hatásokat eredményez. Szorongás és hasonlók. Szóval a parafíliás vágyakkal rendelkező egyének alapvetően nem számítanak kezelendőnek.
Mellesleg az itt már annyira alapnak számító BDSM vágyak mindig is masszív tagja volt ennek a listának.
Persze sok mindenen felháborodunk ma, hogy miért lenne ezzel, meg azzal baj. Egy idő után mindent egyformán kezelhetünk, vagyis sehogy. Csináljon mindenki azt amit akar. Ennek a folyamatnak pedig a vége, hogy a pedofília teljesen természetes, vagy hogy egy szélsőséges mazochista megölje a partnerét aktus közben. Már ma is teljesen logikátlanul sorolunk bizonyos dolgokat egy kategóriába, mert annyira kényes ez a talaj, hogy nem tudunk vele mit kezdeni.
Ezeket persze támadják olyanok, akiknek nagyfokú valamilyen extrém deviáns vágyaik vannak, mert sértőnek és degradálónak érzik, hogy ha besorolják őket valahova. De egy pedofil is ugyan ezt érzi. Ha elfelejtjük meghúzni a határt, akkor az egy idő után beláthatatlan szociobiológiai következményekbe torkollhat. Ehhez hozzá tenném, hogy ma már elfogadott, hogy a harmadlagos nemi jelleg, vagyis a viselkedés és orientáció felvett tulajdonság és nem biológiailag predesztinált. Akkor most vonjuk le a következtetést és legyünk objektívak, ne csak saját vágyainkat és ne csak saját magunkon keresztül nézzünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!