Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a tanga az általános szexi fehérnemű a férfiak szemében?
Figyelt kérdés
Ha akárcsak a vonala is átlátszik egy nő fenekén a legtöbb férfi már nézi. Arról nem is beszélve, ha a nadrág kicsit átlátszó is.2019. jan. 16. 18:47
11/22 anonim válasza:
Ha nincs a hölgyön ruha csak a fehérnemű akkor a francia a szexibb.
Ha átlátszó annyira szűk nadrágban van a lány amiben látszik a kivágás akkor viszont a tanga mivel akkor maga a popsi vonalait láthatom a nadrágon át nem a franciabugyi alakját :D
12/22 anonim válasza:
Azért mert vadító, ahogy egy kerek fenéken átlátszik a vonala.
13/22 anonim válasza:
Tanga a legszexibb:) foleg egy szexi combfixel:)
14/22 anonim válasza:
Azért szerintem, mert a legkevesebbet takaró fehérnemű, és a legjobban ki lehet vele hangsúlyozni a fenék formáját, akár vékonyabb vagy vastagabb nadrág alá veszik fel.
15/22 anonim válasza:
Ha szép formás egy nő akkor mindegy mi van rajta akkor is szexi és izgató!
16/22 anonim válasza:
Akkor én nem tetszenék mert tangát hordok?😃
20l
17/22 anonim válasza:
Páromnak a tanga tetszik a legjobban, csipke nélküli. Franciabugyi csak kivételes esetben, 1-2 db ami bejön neki.
18/22 anonim válasza:
Kedves kérdező, az sem igaz, amit kérdezel ;-)
Nekem nem jönnek be a tangás csajok.
19/22 anonim válasza:
A szép csipkés francia sokkal szebb
20/22 anonim válasza:
A francia a legszebb.
De ha màr ott tartok, hogy leszedhetem a nôrôl nagyon nem érdekel mi van rajta xdxd
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!