Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez a test milyen, kis mellekkel? 10/?
2019. jan. 16. 17:20
11/21 Esr válasza:
Ezek nem kis mellek, máskülönben a fenék sem kicsi. Ez utóbbi sem szokott zavarni, de az ilyen fenékfelöltős dolog, amit leginkább fekete csajok csinálnak az államokban, az szerintem baromira visszataszító. Kim Kardashian gyengébb változatban, sportos test, hatalmas fenék. Aki nem éri miről beszélek:
12/21 anonim válasza:
A kérdező a legelőnyösebb képet linkelte be erről a hölgyről:
Nagy mellekkel sem tetszik, kicsivel meg pláne nem tetszene. Azért nem, mert abnormálisnak tűnik.
39F
13/21 anonim válasza:
maximálisan jó kis mellekkel is. de mutathatsz képet is hogy milyen az a kis mell. mert ha kicsi és szép akkor 10/10
14/21 anonim válasza:
Ez egy 80/b mell,ez már kicsi nektek férfiak?
15/21 baby_berry válasza:
Ebből is látszik, hogy még nem láttatok engem! 😌😂
L
16/21 anonim válasza:
A derekát át éred a s. ggét meg lapozod mint a facebookot.. Hányni tudnék tőle, akinek az ilyen bejön kapcsolja le a netet menjen ki az utcára vagy nézze meg az asszonyát térjetek már vissza a földre ez egy kib.szott szörny
17/21 anonim válasza:
#12: Mi a baj vele? Szerintem az összes képén jól néz ki.
18/21 anonim válasza:
tegnap 20:09
Hát akkor teritsd a lapokat :D mit nem láttunk?
19/21 anonim válasza:
barna és nekem nagyon nem jön be a barna :D
20/21 anonim válasza:
Hát ha a fejét nem nézem, maga a teste nagyon jó. De nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy nagy mellei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!