Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Mivel, hogyan szoktatok csábítani?
Figyelt kérdés
Hajcsavargatás, ajaknyalogatás, harisnyás lábak feltűnő mozgatása? Vagy esetleg hasonlók?
Mire figyeltek fel eddig a legtöbben?
2019. jan. 8. 07:12
1/8 anonim válasza:
A járásommal. Úgy megyek, olyan magabiztosan, mint egy kifutómodell. De közben természetesen. Meg egyszerűen nem tudom magam visszafogni, de imádok a zenére mozogni, és mindig zenét hallgatok sétálás közben, szóval látszik, hogy közben adom a ritmust. Ezt igazából nem azért csinálom, hogy csábítsak, hanem szimplán rendkívül jó feszültségoldó hatása van, az már más, hogy a felszabadultság nagyon vonzó a férfiak szemében.
2/8 anonim válasza:
Nem kell különösebben tennem magam, a szőke hajam alapjáraton vonzza tekinteteket. Ha tetszelegni akarok, akkor csinosba öltözöm, különösen figyelek rá, hogy kecsesen mozogjak (sajnos, ha nem figyelek akkor vannak érdekes mozdulataim :D). Ilyenkor ha kiszúrok valakit, aki figyel, és nekem is tetszik akkor felveszem a szemkontaktust, el-elnézek majd egy idő után rámosolygok.
3/8 anonim válasza:
Nos nekem kicsit macska szemeim vannak ezért mindig azt mondják h a nézéssemel csábítok igazán meg a humorommal és a kedvességemmel. De ha csak szexuálisan akarok egy csávót elcsábítani akkor kicsit kirakom a mellemet és kihúzom magam. Vagy olyam ruhát veszek fel amit szeretnek. Volt pasim pl a cicanacit szerette rajtamm jobban bezsongott attol mint a pucér lábamtól😂
4/8 anonim válasza:
A tesst tartásommal, és a viselkedésemmel, gyengéd érintéssel
5/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor elsődleges a kecses mozgás és csak a második helyen szerepelnek a testrészek, mint figyelemfelkeltő részek? hmm, érdekes. :D
2019. jan. 8. 11:15
6/8 anonim válasza:
Ezek a nők által hitt csábítási mozdulatok amúgy baromi röhejesek tudnak lenni az életben. Gyakran esetlen és már már túl direktek, ami miatt még esetlenebbek tudnak lenni. A legjobb, hogy ilyenkor önkéntelenül is vigyorgok, mert mókásnak találom és ilyenkor előfordul, hogy azt hiszik bejött
7/8 anonim válasza:
Tekintve, hogy kicsi a mellem, azzal nem igazán csábítgatok. :D A fenekem szerencsére egész jó, dehát azzal megint nem tudok mit kezdeni, maximum olyan ruhát felvenni, ami kiemeli. Szóval igen, nekem a mozgás meg a ruhák vannak előtérben úgymond.
Kettes voltam.
8/8 anonim válasza:
Ugyanazt csinálom mint a legelső válaszoló, de Nem abból a célból, hogy bárkit bármikor elcsábítsak😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!