Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Újabban miért a farokfogdosáss...

Újabban miért a farokfogdosással próbálnak a lányok csábítani?

Figyelt kérdés

Engem eléggé zavar, ha valaki el kezd ott fogdosni egy idegen, de nektek mi a véleményetek?

20/f

2014. nov. 3. 17:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs, kicsit elírtam, kicsit fáradt vagyok...
2014. nov. 3. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Alapból nem így ismerkednek a lányok. Ezekszerint a te környékeden ki vannak éhezve.
2014. nov. 3. 17:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nos eddig nem vettem észre, hogy bárki ezt csinálta volna, de most volt egy éves kapcsolatom és így gondoltam az alatt az idő alatt történt valami, de más ismerősöm is mondta már, hogy ilyeneket élt át.
2014. nov. 3. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Általánosítasz méghozzá hülyeségre. Újabban miért fülcimpafogdosással próbálnak a férfiak csábítani?
2014. nov. 3. 17:48
 5/7 anonim válasza:

Én szoktam ezt csinálni :D

Egyszer buszon beült mellém egy 30-as pasas.

Már egy ideje ülünk, én meg nagyon unatkoztam.A fejemet rahajtottam a vállára és elkezdtem fogdosni ott lent :D

Hát nem reagált semmit, de láttam hogy élvezi is meg baromi kellemetlen neki, úgyhogy abbahagytam.

2014. nov. 3. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, nálatok ez a szokás arrafelé?
2014. nov. 3. 17:49
 7/7 anonim ***** válasza:
#5, egy fél óra múlva már 60 privát leveled lesz, szerinted hány kanos válaszolót izgattál fel ezzel? :D
2014. nov. 3. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!