Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik hogy oldjak meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik hogy oldjak meg, hogy a csaladjuk ne jojjon ra a munkajukra?

Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
reggel elmegy "dolgozni" egy kibérelt lakásba (vagy már sajátba)
2019. jan. 16. 09:43
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
A prostiknak nem hiszem, hogy van családjuk. Mármint rendes férjük, meg gyerekük. A család kicsit összeegyeztethetetlen ezzel a foglalkozással.
2019. jan. 16. 10:17
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
hu hat en amikor eloszor alltam ki az utcara pont beszalltam egy kocsiba es ahogy éppen leparkolt mellettem es szalltam be apam pont akkor hajtott el mellettunk ha egy 2 percel kesobb er oda azaz auto akkor apam elott lebuktam volna xddd vicet felre teve utana masik utcakra mentem at
2019. jan. 16. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Már miért ne tudhatna róla. Sőt van akit a barátja vagy a férje küldi erre.
2019. jan. 16. 13:53
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ott kelleti magát ahol a családtagjai várhatoan elöfordulnak. Hirdetésnél nem tesz ki fotot arccal (esetleg semmilyent). Az igazán ovatosak csak a kuncsafti ajánloláncon keresztül vállalnak.
2019. jan. 16. 14:00
 6/11 mikeXxX ***** válasza:
0%
2# Pedig le vagy maradva "ismerek " olyat akinek az anyja majd a lánya is az lett a férj pedig a strigó és még csak nem is rétinégerek .
2019. jan. 16. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Vagy külföldre megy ha van egy kis esze
2019. jan. 16. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahány élet/család,annyi magyarázat. Mindenki másképp oldja meg.
2019. jan. 16. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
58%

Attól függ, mennyire engednek betekintést az életükbe. De aki jóban van a szüleivel/testvéreivel, azok biztos vagyok benne, hogy sejtik. Nekem volt prosti barátnőm, az ő családja is sejtette.

Keveset mesélt a munkájáról, kollégákról szinte semmit, azt mondta hogy pincérnő, meg egyéb vendéglátós munkákat végez... amúgy egyedül bérelt egy elég jó pesti lakást, jogsit lerakta, király kocsit vett...

Mikor elmondta otthon nem okozott nagy meglepetést.

2019. jan. 16. 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
2-es rendesen nem vagy képbe a témában,rengeteg lánynál voltam nagyon sok nem független és van családja.
2019. jan. 16. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!