Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Punci íze rossz?
Már 2 olyan lányt kifogtam sorban, akinek nem volt jó. 1. barátnőnek alakult, de muszáj volt megválnom tőle két okból is. A 2. lány laza kapcsolat, párszor voltunk együtt, de pont emiatt nem is alakult ki több részemről
1. fokhagymaízű, 2. lany dohányos, neki pedig nagyon erős folytó íz
-én a lányt mindenhogyan szeretem "szeretni", vagyis nem akarnék még egy ilyenbe belefutni...tippek esetleg?
Általában nem szokott rosszízű lenni...
A kellemetlen íz vagy szag sokszor a nem megfelelő tisztálkodástól alakul ki, illetve lehet még ki nem kezelt gombás vagy bakteriális fertőzés, amiről lehet nem is tud a lány. Sajnos itthon szinte semmilyen felvilágosítást nem kapnak a lányok. Vidéken rosszabb a helyzet, itt találkoztam már igen-igen érdekes dolgokkal :(
Hogy mi lehet a megoldás? Elmondod a lánynak, hogy nagyon szeretnéd kényeztetni, de van valami furcsa íze - szaga, mossa meg a punciját alaposabban, használjon hüvelymosó zuhanyt, esetleg menjen el nőgyógyászhoz.
e van ha a kémia nem működik, de erőlteted.
Ha lesz kémia, akkor fog ízleni az íz
Nagyon egyszerű, én pont ezért kerülöm az ilyen taszító dolgokat és akkor nem ér meglepetés és nem kerülök kellemetlen helyzetbe.
F/42
#5 természetesen volt...sőt mint írtam csak az utolsó 2 lánynál volt ilyen probléma, előtte sosem tapasztaltam hozzá foghatót. Szeretem csinálni, és az eddigi korábbi lányok (kb 10 mind 18-24 korosztalyból) mind rendben voltak. Külsőre egyébként mindegyik lány igényes volt, semmi jele annak h vmi ne lenne okés
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!