Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punci íze rossz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punci íze rossz?

Figyelt kérdés

Már 2 olyan lányt kifogtam sorban, akinek nem volt jó. 1. barátnőnek alakult, de muszáj volt megválnom tőle két okból is. A 2. lány laza kapcsolat, párszor voltunk együtt, de pont emiatt nem is alakult ki több részemről

1. fokhagymaízű, 2. lany dohányos, neki pedig nagyon erős folytó íz

-én a lányt mindenhogyan szeretem "szeretni", vagyis nem akarnék még egy ilyenbe belefutni...tippek esetleg?

2019. jan. 16. 02:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Jó a fokhagymás pedig. Nem hogy kentél volna egy kicsit egy szelet pirítósra
2019. jan. 16. 04:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán szerencsés voltam, hogy nem találkoztam még ilyennel.
2019. jan. 16. 05:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Keress olyat aki nem dohányos, illetve mond meg neki hogy előtte ne egyen fokhagymát.:D
2019. jan. 16. 05:29
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Akkor igénytelenekkel találkozták
2019. jan. 16. 06:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Fúj 🤮🤢 sajnállak.De volt már rendes ízű is?Az milyen?
2019. jan. 16. 06:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Általában nem szokott rosszízű lenni...

A kellemetlen íz vagy szag sokszor a nem megfelelő tisztálkodástól alakul ki, illetve lehet még ki nem kezelt gombás vagy bakteriális fertőzés, amiről lehet nem is tud a lány. Sajnos itthon szinte semmilyen felvilágosítást nem kapnak a lányok. Vidéken rosszabb a helyzet, itt találkoztam már igen-igen érdekes dolgokkal :(

Hogy mi lehet a megoldás? Elmondod a lánynak, hogy nagyon szeretnéd kényeztetni, de van valami furcsa íze - szaga, mossa meg a punciját alaposabban, használjon hüvelymosó zuhanyt, esetleg menjen el nőgyógyászhoz.

2019. jan. 16. 08:21
 7/11 anonim ***** válasza:

e van ha a kémia nem működik, de erőlteted.

Ha lesz kémia, akkor fog ízleni az íz

2019. jan. 16. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
hát a puncinak ilyen savanykás enyhén édes íze van, viszont az életmód az megtudja változtatni ennek az ízét, valóigaz, ha a lány előtte fokhagymát eszik akkor fokhagyma ízű lesz a puncija, de ez a férfiakra is igaz nekünk is fokhagyma szagú lesz tőle a dákó. Amúgy ha valaki sokat iszik vagy dohányzik vagy kevés folyadékot iszik, esetleg kövér akkor sokkal savasabb a puncija ez meg inkább a keserű íz dominál benne keserű enyhén savanykás
2019. jan. 16. 10:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű, én pont ezért kerülöm az ilyen taszító dolgokat és akkor nem ér meglepetés és nem kerülök kellemetlen helyzetbe.

F/42

2019. jan. 16. 12:04
 10/11 A kérdező kommentje:

#5 természetesen volt...sőt mint írtam csak az utolsó 2 lánynál volt ilyen probléma, előtte sosem tapasztaltam hozzá foghatót. Szeretem csinálni, és az eddigi korábbi lányok (kb 10 mind 18-24 korosztalyból) mind rendben voltak. Külsőre egyébként mindegyik lány igényes volt, semmi jele annak h vmi ne lenne okés

25F

2019. jan. 16. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!