Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác vagyok és talán 14cm mereven a péniszem az gáz, kicsi nagyon? És 190 cm a magasságom, az milyen?
"Nagyobbhoz vagyok szokva." Kész :D Az én jelenlegi srácomnak 20 centi és fáj, mint az atya Úristen, ha mélyre tolja vagy hirtelen nagyobbat lök rajta. Állítólag nekem szűk és kis hüvelyem van, valószínűleg ezért.
Most őszintén az kinek jó, ha folyton óvatoskodnunk kell? Plusz az orál is kényelmetlen, mivel vele egyáltalán nem megy a mélytorok, farasztóbb az egész. Simán beérném egy kisebb mérettel is, jobb és könnyebb vele bánni.
utolso: azert a kicsi 14 es az orias 20 cm kozott van atmenet is :D en is nagyobbhoz vqgyok szokva,nekem a 17-18 a kedvencem. Valszeg a 20 cm mar nekem is nagy lenne, bar fene sem tudja, picit en is szuk vagyok, de a huvelyem szerintem nem rovid.
Egyebkent a valaszolonak meg: ha megkedvel egy lany, utana mar nem lesz gond a mereted. Mint irtam, a nagyobbhoz vagyok szokva, de ha a mostani baratomnak csak 14 cm lenn nem szakitanek vele emiatt.
Szerintem tökéletes a méreted, ne hagyd ki a csajozast emiatt!
Paromnak is ekkora, vagy lehet(sőt) kisebb, és imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!