Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a férfiak többsége 2 perc alatt elmegy, a nőknek pedig kell vagy 15 perc, evolúciósan bizonyítja többférfjűség hasznosságát?
Én csak a tudományos álláspontot képviselem. Nem az én dolgom, hogy bizonyítsam, hanem nektek kell megcáfolnotok.
Itt a BBC összefoglalója a témában:
Ha 1 férfi 10 nőt kúr, akkor mind a 10-től lehet gyereke egyszerre.
Ha 1 nő 10 férfival kúr, akkor is csak egyszerre 1 férfitól fog teherbe esni.
Minőségi módnál miért is nem szaporodik a faj?
Ha az összes férfi felcsinál minden nőt, akkor ennek csak az lesz a végeredménye, hogy a selejt gének is továbböröklődnek, semmi evolúciós haszna sincs a poligámiának.
Lehet egy köztes mód is, amikor mindenki szexel mindenkivel, de ezt mára már lehetetlen megvalósítani, mert mindenki válogat.
Már a közüsülés alatt, az ejakuáció alatt megtermékenyűlhet a nőstény.
Ha meg egyszer beleélveztek, akkor azt lapátolhatja a farkával egy hód is, sz@rt sem ér. Vagy megtermékenyűl, vagy nem, de a lapátolásnak egyikhez sem lesz köze.
Már a közüsülés alatt, az ejakuáció előtt megtermékenyűlhet a nőstény. *
(előváladék)
Szerintem nyilvánvaló, hogy mindig több partnerrel rendelkeztek, max nem beszéltek róla, mert akkoriban a férfi egóját jobban sértette, ezért tabu téma volt. A nők meg megoldották ügyesen.
Normál esetben, ha olyanok állnak össze, akiknek ez rendben, az nem értem, hogy miért zavarna másokat. De ahm...végülis most abban a korban élünk, ahol meg szeretjük mondani, hogy hogyan éljen a másik ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!