Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokásos pénisz méret téma?
A címben említett "szokásos" szó ellenére, szerintem teljes mértekben van a lapja az önbizalom hiányomnak, nem 16-17 cm-es pénisz miatt aggódom, ami a normál méret.
Nemrég múltam 20, de nagyon el vagyok keseredve...
Nem merek csajozni a péniszem mérete miatt, félek ha szexre kerülne a sor az így is nagyon kicsi önbizalmam még tovább romlana.
Lett volna alkalmam pár egy éjszakás kalandra is, ezeket alapból kerülöm, hisz tudom, ha nincs érzelem tuti égés, de a csajozás sem megy így...
Az a helyzet, hogy a péniszem mérete állva olyan 13,5-14 cm :(
Kerülete sem túl nagy 11,5cm.
Félek emiatt soha sem lesz párkapcsolatom, pedig már nagyon szeretnék valakivel komolyabban összejönni.
Lányok, őszintén a pasitoknak néhány hét járás után, ha szexre kerülne a sors és kiderülne a pénisz mérete, elgondolkodnátok a szakításon csak ez miatt?
Sajnos semmi önbizalmam nincs...teljesen átlagos testalkatú vagyok amúgy...
Lányok és (ha van) hasonló mérettel rendelkező fiuk véleményére lennék kíváncsi.
Köszönöm, hogy végig olvastad és válaszolsz, a trollok válaszát figyelmen kívül hagyom, szóval nyugodtan írhatnak ők is.... :)
a vékonypémiszű rém xD
pont ahogy mondja csak a szokásos téma tőle, mint minden héten
persze már mást ír életkornak, és a vézna testalkatát is inkább átlagosnak mondja, csak, hogy letagadhassa, hogy ő lenne az
En 22 eves vagyok... eddig 9 novel volt dolgom es szerencsesnek mondhatom magamat, mert volt koztuk nehany 33+ eletkoru is.
20 eves koromig eltem parkapcsolatban, a lanynak elsok voltunk egymassal es en is eleg onbizalomhiannyal kuzkodtem, mert az en farkamat sem gondoltam valami hudenagynak.
A mostani baratnom 32 eves, es nemelyik pozban faj neki a 13cm-s farkam. 38 eves novel voltam, es utana sokat aradozott hogy milyen meretes farkam van meg hogy milyen nagy. A 20 eves lanyok sem panaszkodtak ra, mindenkinel sikerult jol teljesiteni. Szoval tenyleg nem a meret a lenyeg. Nem mertem le olyan pontosan, de amikor kivancsisagbol csinaltam 13 cm korul volt.
Szoval no para, onbizalmat kell gyujteni es halomra dugni a noket :D
(bocsi, nincs ekezetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!