Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokásos pénisz méret téma?
A címben említett "szokásos" szó ellenére, szerintem teljes mértekben van a lapja az önbizalom hiányomnak, nem 16-17 cm-es pénisz miatt aggódom, ami a normál méret.
Nemrég múltam 20, de nagyon el vagyok keseredve...
Nem merek csajozni a péniszem mérete miatt, félek ha szexre kerülne a sor az így is nagyon kicsi önbizalmam még tovább romlana.
Lett volna alkalmam pár egy éjszakás kalandra is, ezeket alapból kerülöm, hisz tudom, ha nincs érzelem tuti égés, de a csajozás sem megy így...
Az a helyzet, hogy a péniszem mérete állva olyan 13,5-14 cm :(
Kerülete sem túl nagy 11,5cm.
Félek emiatt soha sem lesz párkapcsolatom, pedig már nagyon szeretnék valakivel komolyabban összejönni.
Lányok, őszintén a pasitoknak néhány hét járás után, ha szexre kerülne a sors és kiderülne a pénisz mérete, elgondolkodnátok a szakításon csak ez miatt?
Sajnos semmi önbizalmam nincs...teljesen átlagos testalkatú vagyok amúgy...
Lányok és (ha van) hasonló mérettel rendelkező fiuk véleményére lennék kíváncsi.
Köszönöm, hogy végig olvastad és válaszolsz, a trollok válaszát figyelmen kívül hagyom, szóval nyugodtan írhatnak ők is.... :)
Átlagos pénisz hossz 13.1 cm
Kerülete 11.66 cm.
Ezeket az adatokat én is olvastam, de nem tudom mennyire hitelesek.
Ezért lennék inkább kiváncsi konkrét tapasztalatokra ezzel kapcsolatban.
Fogadd el önmagad! Én nem ítélnélek el nem szakítanék! Bár van olyan aki nagyobb méretet igényel de egyibként nem ezen fog múlni egy kapcsolatod ha normális csajt választassz! :)
L
Igen szerintem is ez lenne a normális hozzáállás.
Ez egy testi adottság, nem igazán lehet rajta változtatni sem sajnos. Én is kizártnak tartom, hogy egy lányt akit szeretek kis mell, vagy más hasonló dolog miatt dobjam.
Az enyém kb 14/4.5 cm
3 alkalmim volt eddig. És nem mondott rosszat rá egyik lány sem. Volt amelyik el is élvezett tőle.
2 es voltam
A tied viszont jó vastag. 4,5cm az átlagon felüli vastagság.
Több mint 14cm a kerülete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!