Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hallottátok már a szomszéd szobából a gyereketeket szexelni? (többi lent)
Figyelt kérdés
19 éves a lányom és szerencsére jó anya lánya kapcsolatban vagyunk. Tudom, hogy már nem szűz és a kis barátját is ismerem már bemutatta és szoktak egymásnál aludni. Tisztában vagyok azzal, hogy szexuális életet is élnek.
Viszont tegnap este hallottam, hogy szexelnek és ez úgymond nagyon "felkavart" engem... Hozzam fel a lányomnak, hogy hallottam az estét és legközelebb legyenek csendesebbek vagy tegyek úgy mintha semmi nem történt volna?!
2019. jan. 14. 12:43
11/11 anonim válasza:
Nem kell nagy hűhót csapni belőle
Csak úgy a vállad felett hintsd el azt a mondatot hogy "Legközelebb legyetek csendesebbek"
Hidd el tudni fogja miről van szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!