Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kipróbálnátok fekete férfival?
Figyelt kérdés
2019. jan. 14. 10:54
21/27 anonim válasza:
Miért lényeges a "pont"? Egyébként nem lepontozásról szól a dolog, hanem hogy hasznosnak láttam-e, vagy sem. Ha valakinek más a véleménye, az csak rossz lehet? Ha valakit megpiszkált egy néger, én bottal sem nyúlnék hozzá.
22/27 anonim válasza:
Igaz férfi vagyok, de én fekete csajt is meghúznék, mert köztük is vannak dögösek, nem értem egyesek mit problémáznak itt a színeken...
23/27 anonim válasza:
Az Ázsai kultúra közel áll ide. Nade majom a családban? Biztos sok szülô örül neki.... dugni meg megint más.
24/27 anonim válasza:
A nagy faroknak nem sok köze van a kielégüléshez. A legtöbb nőnek fájdalmat okoz. A nő kielégítéséhez a nyelvem, és egy ujjam kell. Az a nő aki ezt nem tudja, még nem elégült ki.
25/27 anonim válasza:
Igen aki vonzó azzal.. de ez természetes minden rassznál..a génkeveredés csak jót tesz..
26/27 anonim válasza:
#10 Migráns? Persze, mert aki nem fehér az csak migráns lehet. Mivan, ha te mész ki mondjuk az Egyesült Államokba és ott jön össze a dolog egy feketével? Ott már te vagy a migráns te iq betyár...
27/27 anonim válasza:
20-as!
”Szexet írtam bakker nem házasságot meg gyerekeket.Miért böki a csőrötöket ha egy fehér lány egy feket csávóval szeretne dugni? ”
Mert az rosszabb.
”Vagy bánt titeket h átlagban nagyobb nekik és jobban fantáziálunk a nagyobb farokról?”
Honnan tudod, hogy átlagban nagyobb nekik? Annyival megdugattad magad? Az meg titeket minősít, ha nagy fa.szokról fantáziáltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!