Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kipróbálnátok fekete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kipróbálnátok fekete férfival?

Figyelt kérdés

2019. jan. 14. 10:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
27%
Ki igen
2019. jan. 14. 11:20
 12/27 anonim ***** válasza:
18%
Igen.
2019. jan. 14. 11:28
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Fekete férfinak fekete nő a párja.
2019. jan. 14. 11:28
 14/27 anonim ***** válasza:
17%
A legtöbb nőnek tetszenek:D
2019. jan. 14. 11:33
 15/27 anonim ***** válasza:
17%
Igen
2019. jan. 14. 12:10
 16/27 anonim ***** válasza:
73%
Soha!
2019. jan. 14. 12:17
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Kizárt
2019. jan. 14. 12:18
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Ezt azért befolyásolja, hogy milyen kultúrában nőttünk fel. Itt nem előítéletekről van szó, hanem, hogy külcsínre mihez szoktunk.

Egy néger nem azért nem lesz annyira vonzó általában nekünk, mert sötét a bőre. Meg kell nézni feketéket kifehérítve. Egy nő sem állna velük szóba. Számunkra egyszerűen csúnya vonásaik vannak. Ha egyesével néznénk az arcuk részeit és látnánk olyanon, aki kaukázusi, akkor mondanánk, hogy de csúnya málé szája van, de ronda orra van, milyen visszatolt álla van stb.

Aki nem negridek között nőtt fel, azok azért tolerálják ezt, mert néger. Maga az amire asszociálnak róla és egyben egy fogalomként kezelik, ami számukra pozitív. De azokra a vonásokra nem éppen lehet azt mondani, hogy szépek. Mert mondhatjuk, hogy a szépség szubjektív, de a közízlés szerint azok a jegyek nem ráhúzhatók a szép fogalmára a mi kultúránkban.

Tegye mindenki a szívére a kezét! Aki azt mondja, hogy neki az tetszik és senkit nem érdekel, hogy mások számára mi a szép. Ha most én egy nagyon tipikus Down kóros lányra azt mondanám, hogy nekem az tetszik, akkor lehet diplomatikusan azt mondanák néhányan, hogy de jó, tegyed azt amit a "szíved" diktál! De belül azért mindenkiben megfogalmazódna, hogy mi baja van ennek? Ezt most tagadni igen csak nevetséges lenne. És bár negridnek lenni nem betegség, de számunkra azok a vonások ugyan olyan idegenek, mint egy Down szindrómásé, mert annyira nem illik bele abba, amiben szocializálódtunk.

2019. jan. 14. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Csíkos a csíkossal, foltos a foltossal. Igaza van az előttem szólónak, hogy úgy néznek ki mint a gorilla. De ha valakinak kel egy ilyen állat, hát lelke rajta.
2019. jan. 14. 13:48
 20/27 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem azt h ha valaki szexelne egy feketével azt miért kell egyből lepontozni. Szexet írtam bakker nem házasságot meg gyerekeket. Nem értem h a 21.században miért kell még mindig rasszistának lenni. A magyar férfiak is sokszor ázsiai vagy fekete nőkkel összejönnek van h családot is alapítanak. Miért böki a csőrötöket ha egy fehér lány egy feket csávóval szeretne dugni? Vagy bánt titeket h átlagban nagyobb nekik és jobban fantáziálunk a nagyobb farokról?
2019. jan. 14. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!