Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta terhes vagyok nem fekszik le velem a férjem, mi lehet az oka?
Erre eszembe jut egy vicc, ... a gyerek oda megy az apjához, és meglökdösi a fejét...
Apa, neked ez hogy esik?.... :D
Viccet félretéve, ez egy olyan kérdés amire mi nem tudhatjuk a választ.
Lehet jó és rossz indok is, hiszen egészen attól kezdve, hogy a külsőd megváltozott, és vannak pasik akik "megundorodnak" ilyenkor, de lehet az is, hogy a biológiai tudási kicsit szerény a párodnak, és féltésből nem mer vagy nem akar kezdeményezni.
Ezt vele kell megbeszélned, és nagyon de nygaon fontos, hogy őszintén megbeszéljétek!
Ha az első is sem tehet ellene, mert az érzéseket ugye sajnos nem mi irányítjuk, de kívánom, h ne ez a verzió legyen!
én mint friss apuka, megértem. Iszonyat sok érzelem és gondolat cikázik most a fejében, kell idő feldolgozni az új állapotot. Az egyik ilyen az, hogy most már nem csak szexi nőként, hanem a gyermeke anyjaként is tekint rád. Ha rád néz, már nem csak egy puncit és két didkót lát aminek neki akar esni, hanem egy pocakot, ahol a gyermeke fejlődik.
Ti ezt máshogy fogjátok fel, mert a pasi ugyanúgy megmarad pasinak, de ti a szemünk láttára váltok anyává és mi eléggé vizuális típusúak vagyunk
Fél hogy kárt okoz
Minden pasiba benne van ez a nehogy meg bökje a babát hülyeség.
Most amúgy a válaszokat elnézve nem tudom mi ez a hirtelen nagy váltás. Néhány éve (3-5-10 éve) még azok voltak többségben, akik szívesen dugtak volna terhes nőt/terhesen megdugták volna a párjukat. (+A nők többsége is örült ennek.)
Most meg valahogy ez teljesen eltolódott a másik irányba a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!