Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni hüvelyi úton (szextol)? Csak a nyalastol tudok.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hogy primitívnek vagy tudatlannak hangzik a kérdés de 23 éves lány vagyok, eddig 5 partnerem volt. Nagyon jó a szex és sokszor érzem h már közel vagyok mert jó érzés (bár nyalasnak közelébe sincs) és aztán megse tudok elmenni. Miért lehet ez?

2019. jan. 14. 02:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor egy kis anatómia, vagy biológiaóra :

1. Minden nő képes a hüvelyi orgazmusra. alapból

2. Általában a férfiak nem birják annyi ideig, ameddig kéne

3. Nem a ki-be mozgástól lesz a hüvelyi orgazmus, és általában mindenki ezt nyomja-gyűri :-)

4. Olyan pózokat kell kialakitani, ahol a feltételezett kökemény farok, a hüvely a felsö, pont a vénuszcsont mögötti részt simogatja-nyomja és a kulcsszó, sokáig !!!.

Ha ez megvan, megjön a hüvelyi orgazmus is.

Csak ki kell próbálni hogy ott akár két ujjal csak fél-fél centiket masszirozni a lányt, akkorát fog élvezni, mint még soha.

Igen, tény és való, hogy a csiklós orgazmust egyszerűbb elérni, ezért csinálja mindenki azt. Próba, türelem, görcsölésmentes, nem orgazmuscentrikus hangulat ezek fontos szempontok.

2019. jan. 24. 06:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem többen nem értettétek a kérdést. Mint ahogy a kérdező is írta, nyalástól el tud menni. Attól én is mindig elmegyek, minden szexnél alap dolog a páromnak, hogy első az én orgamzusom. Viszont itt a kérdés csak és kizárólag hüvelyi orgaznus volt, nem szex közben csiklóizgatásos orgazmus, azt tudjuk mi is, hogy úgy is el lehet menni, de nem ez volt a kérdés. Nálam a partnerrel sincs gond, sokáig bírja, nem csak egy gyors ürítésre megy, kő kemény neki, nagyon jól tudja használni és mindent megtesz, hogy sikerüljön nekem így is, de hiába érzem, hogy nagyon jó, hogy mindjárt megvan, csinálhatja bármeddig, nem jön az áttörés. Ujjazásnál ugyanez. Előtte volt 15 másik partnerem, na velük semmi ilyet nem éreztem, jó volt, de közelébe sem értek páromnak.
2019. jan. 24. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!