Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexchatnél a partner nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchatnél a partner nálatok végig bírja, vagy van, hogy a történet közepén eltűnik, lelép?

Figyelt kérdés
Szóval elmegy, de nem (csak) úgy. :D

2019. jan. 13. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában végig mindig megválogatom a partnert 22F
2019. jan. 13. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt hogy előbb elment,s ki is lépett,nyilván vele többet semmit F
2019. jan. 13. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt már, aki a végén megköszönte és még el is köszönt. De többen voltak azok a lányok, akik egyszercsak eltűntek menet közben...
2019. jan. 13. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, en mindig megvarom, amig elmegy, es altalaba a partner is, szerintem igy fair. 24/F
2019. jan. 13. 22:36
 5/6 A kérdező kommentje:
én az előbb szexchateltem egy lánnyal és furcsa volt, hogy végig tudtuk vinni a sztorit és még elköszönt, az exeken kívül nem találkoztam még ilyennel
2019. jan. 13. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ritkán szoktam, de amikor igen, végig várom és ő is engem. Ha én megyek el előbb, akkor amikor nagyon álmos vagyok szólok előtte, hogy “ha eltűnök bocsánat, elaludtam “
2019. jan. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!