Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek kellene egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek kellene egy ilyen srác? 18/F

Figyelt kérdés

Szexuálisan tapasztalatlan, még szűz vagyok. Alacsonyabb srác mint az átlag, olyan 165 cm és a sok sport miatt mondjuk sportos test. De elég könnyű olyan 51 kg vagyok. Barna szem,haj és szemüveges vagyok.

Nagyjából ennyi elég is, csak, hogy teljes legyen a kép. Szóval fiú suliba járok és nagyon ritkán járok bulizni a srácokkal és akkor sem csajozni megyünk hanem jól érezni magunkat. Leülünk egy padhoz nem hiszem értékelnék ha én csajoznék és járkálnék fel s alá. Amúgy sem vagyok sajnos ilyen magabiztos, voltak pár randijaim de igaziból barátnőm még nem volt amit nem igazán értek. Szóval ezért vagyok itt és írom ezt a kérdést, hogy azokhoz a lányokhoz akikhez ez eljut (remélem vannak itt kortársak mert amint olvastam 21+ a korosztály) hogy ők mit gondolnak rólam? Vagy eltudnák képzelni, hogy lehetne-e bármi egy ilyen sráccal? Járnátok ilyen sráccal? Mert nem 190 cm magabiztos, macsó ember vagyok. Hanem kicsit visszafogottabb.

18/F (kort és nemet is írjatok mert érdekel ki mondja amit mond :D)

2019. jan. 12. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért nem járt veled még senki, mert ahogy elmondtad nincs önbizalmad. Idővel megjönne, de ha nem csajozol soha nem lesz. 28/F
2019. jan. 12. 22:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Kinek van a mai világban? Ki van teljesen megelégedve magával? Aki teljesen tökéletesnek gondja magát? Akkor meg mire legyek büszke?

Van önbizalmam, annyit írtam annyira nem vagyok magabiztos. Tehát, hogy idegen lányokhoz anélkül, hogy bármi jelét adták volna arról, hogy tetszem. Ilyen még nem volt...

2019. jan. 12. 22:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok akik meg vannak elégedve magukkal és az életükkel, nagyon is. Ha pedig valami hiányzik belőle, akkor tesznek érte.

"Van önbizalmam, annyit írtam annyira nem vagyok magabiztos. Tehát, hogy idegen lányokhoz anélkül, hogy bármi jelét adták volna arról, hogy tetszem. Ilyen még nem volt..."

Vagyis vársz a visszaigazolásra a lányoktól. Ez nem magabiztosság, sorry.

2019. jan. 12. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de valószínűleg nem. Én is elég visszafogott vagyok, és általában jobban megtalálom a közös hangot a picit bátrabb/komnunikatívabb emberekkel (nem a nagyon harsány szociális pillangókra gondolok). Könnyebb nekik megnyílni, meg elengedni magam mellettük. Plusz vékonyabb vagy mint én, ami elég durva mert kifejezetten vékony alkatom van :D Félnék hogy kettétörsz ha erősebben érek hozzád vagy valami. De ezt lehet túlreagálom mert egy kiló különbségről beszélünk.
2019. jan. 13. 01:33
 5/9 anonim ***** válasza:
én összejönnék, úgyis formálja egymást a két ember és a szerény fiúból egy vagányabb lány simán csinálhat "menőbb" srácot. ha helyes vagy, meg jó cuccaid vannak, akkor az már fél siker.
2019. jan. 13. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. jan. 13. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
ne várd, hogy a lányok kezdeményezzenek, mert nagy valószínűséggel, akinek a te típusod bejön szintén kicsit visszafogottabb lesz és szintén nem mer kezdeményezni. Ha tudsz ilyen típusú lányról aki tetszik, akkor ne habozz próbálj vele beszélgetni. Ha az segít először neten.
2019. jan. 13. 18:33
 8/9 A kérdező kommentje:

Igaziból tudom, hogy nem vagyok tökéletes és, hogy változtatnom kéne de az érdekelt, hogy valaki össze jönne-e / kellenék e valakinek így?!

Neten jobban tudok beszélgetni csak senki sem akar velem...

2019. jan. 13. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
írj
2019. jan. 13. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!