Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy egy srác a fotótokra verte, és ti néztétek videón? Életkort és véleményt is írjatok!
Figyelt kérdés
2018. dec. 17. 00:27
2/10 anonim válasza:
Hát pisisek csinálnak ilyet, szóval éretlenekkel meg nem érdemes kezdeni! :D
4/10 anonim válasza:
pff ez már mennyire a legalja?!!!
5/10 anonim válasza:
Volt.
Lazán elő vettem a popcornt és az üdítőt
Bóknak vettem
24N
7/10 anonim válasza:
Igen, volt már ilyen. Nekem tetszett.
8/10 anonim válasza:
Igen volt mar ilyen es nem is egyszer, nekem bejott.
9/10 anonim válasza:
Csávó vagyok, privát leveleket nem kérek
Sok csajjal volt már ilyen, de nem akarják ide írni, mert pillanatok alatt kapnak 1000 privát levelet, továbbá azok általában azzal csinálnak ilyesmit, akiket kedvelnek is, nem pedig random csávókkal, akiknek esetleg nem jön össze semmi, tök bénák és egyből erre térnének rá.
10/10 anonim válasza:
Régen többször camszexeltem. Szerettem. :) Izgalmas volt valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!