Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bármilyen kifejezetten nudis-n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármilyen kifejezetten nudis-nak jelölt helyen, nem zavaró vagy illetlen ha srác megnéz, vagy erekciója van?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit gyerekes kérdés, de alapvetően szívesen elmennék ilyen helyekre, csak félek, hogy nagyon illetlen lenne megnézni valakit, meg mi van ha erekcióm van, az most fura e ilyen helyzetben, stb.

Mármint alapból nem vagyok az a nyálcsórgatósan bámulós srác, de ilyen helyzetbe nem tudnék nem oda pillantani szerintem.

2018. dec. 2. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem természetes
2018. dec. 2. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Csak így tudhatod meg. Szerintem még társkeresés céljából is alkalmas lenne.
2018. dec. 2. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ki is tesznek!
2018. dec. 2. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nudista strandol kidobnak ha áll a cerka
2018. dec. 11. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
horváto.-ban van csomo hely,mi is voltunk,söt a bozotosban meg sexelni is lehet)
2018. dec. 13. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha ilyet látok azt gondolom biztos kezdő naturista még a srác. Meg tizenéves korban nem biztos hogy meg lehet állurani egy spontán erekciót.
2019. jún. 10. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!