Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem szeret nyalni, mit tudok tenni?
Az az igazság, hogy a barátom nem szeret nyalni, vagy nem tudom, eddig nem csinálta még (lehet azt hiszi nem igénylem)... Ez nekem eddig nem volt probléma, hiszen arany keze van, imádom és úgy is nagyon durván fel tud izgatni, szinte már én kérem, hogy hatoljon belém, mert nem bírok magammal.
De az utóbbi 3 napban nem vágyom másra, csak arra, hogy egy puha nyelvet érezzek játszani a csiklóm körül... De komolyan... Megőrülök, annyira...
Hogyan vezessem rá?
Csak nem állok elé, hogy "nyald már ki a puncim, mert megőrülök"... Valami burkolt célzás kéne, vagy vmi szexi.
Én orálozok neki mindig, én is szeretem kapni és a kapcsolatunk óta először érzek ekkora vágyat a nyelve iránt... Főleg, hogy meglepetés lenne hogyan csinálja.
Segítsetek! Ötletek? :)
Kajak ennyit nem tudsz elmondani? Szedd már össze magad. Jó ég...
N.
Súgd a fülébe szex előtt vagy orál után h"Szeretném érezni a puncimon a nyelved" vagy vmi hasonlót.
De csak ki tudsz magadtól is találni vmit.
Ugyanígy vagyok és aki nincs ilyen helyzetben nem tudja, hogy ezt tényleg nehéz kerek perec megmondani :D
Sajnos még én sem jöttem rá mi lenne a legjobb célzás. 3 éve vagyunk együtt és ha 2 havonta 1x kinyal akkor lehet sokat is mondok. Nem igénylem nagyon, mert hozzászoktam hogy nincs, néha úgy gondolok rá hogy ja igen ez másnál alap... De tényleg azért jól tud esni fizikailag is, maga a kényeztetés, nőiességnek is, meg szerintem nincs benne semmi undorító.
Bocsi hogy offolok de legalább vissza tudom nézni én is ha jön egy hasznos válasz :)
Lehet én vagyok furi, de én mindig nyíltan és őszintén elmondtam eddig minden partnernek , h mire vágyom.
Sztem ez egyeltalán nem nagy dolog, hogy elmondod , h pl: kicsim nagyon kívánom a nyelved a puncimon. Vagy drágám tudod mire gondoltam? 69ezzünk! Vagy bármi ami eszedbe jut, amit szeretnél!
Max nemet mond. De legalább a tudtára adtad rendesen, hogy mit szeretnél. Plusz vissza is kérdezhetsz, hogy miért nem szeretne nyalni, mikor te mindig leszopod! :)
Vagy aki kicsit g#cibb akar lenni, szimán ne szopja le a párját, idővel úgyis kezdeményezni fog ha ő se kap orált!
21/n
Utolsó!!!
És ha csak a pacalpörköltet szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!