Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet így barátnőm? 170 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így barátnőm? 170 cm vagyok a farkam meg csak 12 cm😥

Figyelt kérdés
Mereven 12 cm!!!:(
2019. jan. 12. 10:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
8 as huzzal innen.
2019. jan. 12. 10:26
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Az én partneremé 19 cm... biztosan nem cserélném le olyanra, akié csak 12 cm. Az nagyon kevés. Így meg ha kellően felizgat olyan jót lehet vele dugni, hogy csak na! :)
2019. jan. 12. 11:06
 13/26 anonim ***** válasza:
11%

Az elég kicsi. A 14 már jó lehet, ha vastag, de az is kicsi, ha csak 4-4,5 vastag.

Ha vastag mellé a farkad, akkor okozhatsz vele örömöt, de ha nem, akkor egy nagyon szűk csajt kell találnod.

Amúgy meg ez már inkább kezd a mikropéniszek közé tartozni. Más szóval ez már tényleg kicsi.

2019. jan. 12. 11:24
 14/26 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi sok álszent hülye luvnya van itt, adjá alá a lovat hogy ez a méret jó, még a 14 cm is kicsi nem hogy a 12.....
2019. jan. 12. 12:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Hiába van akinek lo@@sz kell;)
2019. jan. 12. 12:17
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
B..meg nekem 12. Most akkor azer mer itt van par fas..tolvaj k..va akkor ne erezzem magam ferfinak. Ti csak ba..atok loval hogy ver..em a sz..tokba.
2019. jan. 12. 12:20
 17/26 anonim ***** válasza:
Lehet jelenteni provokalaser meg torolni moderator. Hallod?
2019. jan. 12. 12:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Üdv a szerencsétlen selejtek klubjában. Te is alacsony vagy meg kisfarkú mellé a legnagyobb átok amit kaphat egy férfi.. A 9-es válaszoló már lelőtte a poént. Igen hitegetnek itt a valóságban meg egyiknek sem kellenél, elsősorban az alacsonyságod miatt, 2-od sorba a kis méreted miatt. Én is ilyen selejt méretekkel rendelkezek, nem csak alacsony vagyok ,hanem kis és vékony farkú is. "jó" érzés amikor lötyögsz a nőkben, max 1-2 póz van amiben esetleg éreznek valamit, de ez édes kevés, és előbb utóbb kidobnak, vagy megcsalnak nekem mind2-ben volt bőven már részem..
2019. jan. 12. 15:17
 19/26 anonim ***** válasza:
37%
Az nem farok, hanem fütyi :D
2019. jan. 12. 15:45
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

Sok peniszimpozansra orientalt no nincs is tisztaban a centikkel. Minap egy no azt mondta szoba elenyeledesunk soran,h o 18 centi alatt nem szexel, mert nem erzi. kerdezem, honnan tudod mennyi az a 18 cm? Majd mutat az ujjaval egy hosszt,h ez 18.

Termeszetesen kozelebb allt a 14-15 centihez a mutatott meret mint a 18-hoz.

Egy masik csajszi panaszkodott,h hatalmas a pasija merete ezert nem elvezi vele a szexet, merthogy o tul szuk es faj neki.

Nekem is 12/3,5 korul van egyebkent, megis sikerult mar ezzel a merettel huvelyi orgazmust okoznom holgyeknek.

Szoval sz*rd le, nem tudsz vele mit csinalni ugyse. Legy magabiztos, dominalj es figyelj a reakcioira.

Ha meg tul tag hozzad keress mast, noknek is ugyanugy mas a befogadokepessug.

2019. jan. 12. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!