Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamnak miböl állapithatom meg hogy elég szűk e a puncim?
Figyelt kérdés
Ha felizgulva nedvesen két ujjam bemegy az még szűknek vagy tágnak számít már?2019. jan. 12. 07:57
1/6 anonim válasza:
Átlagos.
Nekem 1 ujjal is kellemetlen pedig már gyerekem is van. Igaz nem hüvelyi úton szültem De nem törvényszerű az hogy valaki tág lesz mert szült
Az is hülyeség ha sokan dugtak meg tág meg salátás lesz mert ennyi erővel a pasiké meg elkopik a sok használattól haha 🤣🤣🤣
A vagina milyenségét főként a GENETIKA Határozza meg. Ha nem dugdosol fel magadnak napi szintén teli kólás flakont meg boros üveget akkor nem fogsz kitágulni.
A hüvely izgalmi állapotban nem csak nedves lesz hanem megnyúlik illetve tágul hogy a pénisz könnyen be csúszón
25N
2/6 anonim válasza:
Ha akaratlagosan meg tudod szorítani a kisujjadat, az már jó
3/6 anonim válasza:
Az teljesen normális, nem vagy tág. Nekem pl.egy ujjam megy be.
4/6 anonim válasza:
ha egy rúd téliszalámit könnyen fel tudsz olyankor tolni, az már nem olyan szűk
5/6 anonim válasza:
Hülyeség! Viszonyítás kérdése!
Ha vastag farkú pasi dug akkor szűknek fogsz tünni, ha vékony akkor meg tágnak.
6/6 anonim válasza:
Nekem 3 néha 4 ujja is felmegy a barátomnak. Nem hiszem, h ez miatt tágnak számítanék. A hüvely egy rugalmas szerv. És alkslmazkodik ahhoz amekkora farok v ujj belemegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!