Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit izgatnak a tág lányok? Meg az hogy az egész öklével ujjazzon egy lányt? 28/L
Figyelt kérdés
2019. jan. 12. 02:33
1/24 anonim válasza:
az már öklözés és nem ujjazás :)
BDSM téren találkoztam ilyen dolgokkal, átélni még nem éltem át, de úgy gondolom izgató lehet megfelelő partnerrel
pl egy husis lánnyal simán eltudom képzelni, egy vékonyabbal is lehet, csak ott picit furább látvány lenne
és láttam több ilyen videót akár popsiba is miket művelnek
akár az öklözésen is túl mennék, ha a partner vevő rá
F
2/24 anonim válasza:
Engem nagyon izgat. Fojt kov...
31f
3/24 anonim válasza:
Izgat, de még nem csináltam. F.
4/24 Mkdir válasza:
Engem izgat eleg perverz vagyok, és csinaltam is. Barmilyen meglepo 45kg volt a lany ossz vissz...viszont a fokozatossag létkérdés l 😉
5/24 anonim válasza:
Én benne lennék,írhatsz,28 F,nem baj aktusnál sem ha tág
8/24 anonim válasza:
En csinaltam is már és ebből adódóan be is jön.
9/24 anonim válasza:
Nem találkoztam olyan nővel, aki ilyen tág lett volna és érdekelné ez a dolog.
10/24 anonim válasza:
engem jobban izgatnak a tágabb lányok 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!