Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarom hogy lepisiljen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarom hogy lepisiljen valaki? 23/L

Figyelt kérdés
Kiskorom óta izgat a téma, és párszor ki is probáltam, mi lehet ennek a lelki oka?

2019. jan. 11. 23:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Semmi :) egyszerüen izgat!
2019. jan. 11. 23:14
 2/11 anonim ***** válasza:

gondolom valami gyerekkori esemény váltotta ki

én is csináltam hasonlót, a pontos ok miért izgat én sem tudom

25F

2019. jan. 11. 23:14
 3/11 anonim ***** válasza:

En is szeretem

Jo kerdes mer

31 f

2019. jan. 11. 23:16
 4/11 A kérdező kommentje:
#2-es koszonom, idáig legértelmesebb vélasz
2019. jan. 11. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem oda vissza izgat
2019. jan. 11. 23:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Na de Béla...
2019. jan. 11. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Á, leírom ide is. Végülis nem gáz:

Szerintem az lehet a megfejtés, hogy ez egy nagyon intim, bensőséges dolog, soha senkihez nem kerültél még ennyire közel lelkileg. Legalábbis én annak érezném ^_^

A bizalom n+1. foka..?

2019. jan. 12. 00:12
 8/11 anonim ***** válasza:
F29, azt elfelejtettem írni...
2019. jan. 12. 00:15
 9/11 anonim ***** válasza:
11%

A vizeletsugárról megállapítható, hogy valaki mennyire aktív szexuálisan. Mert ha erős a pisisugár, akkor rendben van a prosztata és erősek a húgyhólyag izmai.

Ha erős a húgyhólyag izma, akkor erős a prosztata izomzata is, mert a nagyobb nyomású vizeletet vissza tudta tartani. Vagyis jobban élvezi a szexet az illető és orgazmuskor messzebb fog spriccelni is. Az orgazmust is vissza tudja egy darabig tartani. Vagyis időzíteni tudja az orgazmusát, tehát a párjára is tekintettel tud lenni.

2019. jan. 12. 06:52
 10/11 érdeklődő35 ***** válasza:

A kiskorid mondanám én is. Pl bölcsiben oviban együtt pisiltetek és lehet hogy már akkor furcsán izgatott, meg érdekes Volt látni, hogy egy fiú másként teszi mint te.

Persze lehet ennél "vadabb"is. Pl hogy akkor látgattad először fiú farkát, akár mereven is.

Esetleg kicsit vissza is visz a gyerek korodba.

2019. jan. 12. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!