Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ki szereti az anált?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

After2000 kérdése:

Lányok! Ki szereti az anált? És ha igen akkor miért?

Figyelt kérdés
2019. jan. 11. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Én nem próbáltam ki, de nem is szeretném, hogy őszinte legyek...:D Vagyis már megfordult a fejemben és a párom is szeretné, de félek tőle. Nem éppen higénikus...

21/L

2019. jan. 11. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
egyik baratnomtol hallotam h olyan mint a szaras tobbet nem tudok, és nem is akarok
2019. jan. 12. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Én szeretem. Nyilván azért mert jó érzés.
2019. jan. 12. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
58%

Ki kell próbálni és nem másra hallgatni, mert lehet, hogy aki nem szereti az vagy előitéletes, vagy béna volt a pasi!

Barátnőm bőven elmúlt 40. Volt férje, meg utána a pasija se firtatta a dolgot, de állítólag egyikük se volt nagy szám az ágyban. Velem csinálta először análban és rendkívül élvezte, egyszerűen nem volt képes egy rövid időre sem csendben maradni, teli torokból nyögött és már a saját arcába nyomta a kispárnát. Azt mondta, hogy sokkal intenzívebb szexet és orgazmust élt át így, mint mikor a punciba dugtam, és bárcsak előbb megismert volna. :) Ezért mondom, hogy meg kell próbálni, és nem másra hallgatni, mert rövid az élet, és lehet, a legjobb szexet hagyja ki az aki eleve előítélettel áll hozzá, vagy túl hamar feladja, mert elsőre nem ment simán.

2019. jan. 12. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző! Ha nem kell másra hallgatni, akkor kérlek te se erőltesd rá az akaratod másra! És tök hihető, hogy a barátnőd össze-visszaélvezett az análtól, tekintve, hogy neki nincs is prosztatája.. Szóval, ha nyögött is, az inkább a fájdalomtól volt, csak nem akarta lelohasztani a lelkesedésed, mert látszik, hogy annyira odavagy az análért..
2019. febr. 23. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!