Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 centi farokkal lehet hosszú távú párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Vagy minden nőnek nagyobb kell mert az férfias?
Lesz olyan nő aki fog velem gyereket vállalni?
2019. jan. 10. 09:18
11/18 anonim válasza:
Össze kéne fogni, mint közösség, hogy ha még egy farokméregetős kérdés lesz itt, akkor csak azt írjuk, hogy túl kicsi, semmi mást. Mert már unalmas, hogy napi 20 ilyen kérdés születik. Vagy jelenteni kéne mindet, hogy ismétlődő kérdés vagy mit tudom én.
12/18 anonim válasza:
Természetesen nem, mert megbüntet a rendőr.
13/18 anonim válasza:
#11 Ez már nekem is eszembe jutott..
Szerintem meg az lenne a "megoldás",ha senki sem kommentelné ezeket a kérdéseket,nem kellene írni semmit sem és akkor egy idő után kikopnának belőlük,talán..
14/18 anonim válasza:
10 évig voltam egy olyan pasival. És nem a farka miatt mentünk szét.
16/18 anonim válasza:
13-as
Az se rossz ötlet. Ha az ilyen kérdések nem kapnak válaszokat, akkor talán végre abba hagyják.
17/18 anonim válasza:
15 cm már elég a lányoknak, az enyém is 16 cm, és kutyapózban pl már nem tudom erőből tövig nyomni, mert volt olyan lány, amelyiknek így is fájt... A lényeg, hogy vastagabb legyen, és rendesen álljon a farkad.
18/18 anonim válasza:
nekem 18cm, de nem érzem magam emiatt férfiasabbnak mintha kisebb lenne, miért nem tudtok meg elégedni azzal ami van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!