Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadta le hogy ismer, majd kérdezett rá milyen vagyok?
Adott egy a lány aki kb 2 évig szívatott szerelemmel,érzelemmel.de mindig adta hogy nem tud szakítani meg miután találkoztunk eljátszotta hogy bepánikolt begörcsölt minden érintéstől közben meg másokkal is ismerkedett,végül kiválasztotta a legjobban keresőt meg akinek van háza és kocsija.Na szóval ő hanyagolta a barátnőjét,akivel én közben elkezdtem beszélgetni,majd a újra megkereste,kérdezte van e most valakije,megemlitett hogy velem beszélget(név szerint).A lány azt mondta nem ismer,majd rá kb fél percre hogy ja de látásból,majd megkérdezte munkahelyen kivül találkoztunk e már ,mondta neki nem ,meg aki átvert megkérdezte milyen vagyok,emez mondta normális,rendes.
A kérdéseim az lenne hogy miért tagadja hogy ismerne,miért érdekli hogy találkoztunk-e már és miért kérdezi milyen vagyok?
Ember látom előre, hogy téged a mostani is meg fog szívatni.
Minek érdekel, hogy az előző kérdezget felőled? A nők irigyei egymásnak, lehet csak ezért, lehet azért mert kíváncsi mit veszített ha most összejössz a jelenlegivel. Tagadni meg azért tagadja gondolom, mert nem akar lebukni a barátnője előtt.
Nincs jelentősége, vedd le minden fókuszod a régi csajról.
Elég komoly gáz van vele, cimbora.
Talán pakolj magadra némi önbizalmat, meg férfiasságot, mert jelen pillanatban olyan vagy, mint egy 8 éves kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!