Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazai terepen nincs olyan nő, aki hosszabb távon is tartana szexrabszolgát odahaza?
Külföldi oldalakon láttam, hogy egyes dominák hosszabb távra is elzárnak pasikat. Amolyan bentlakásos cselédként tartják őket otthon, tehát elvégeztetik velük a házimunkát és szexuálisan is kihasználják őket. Mindezt anyagiaktól mentesen, hiszen a férfi a külvilágtól elvágva a nap 24 órájában neki dolgozik és azt eszi, amit kap. Hazai oldalakat, hirdetéseket figyelembe véve viszont erre a 'trendre' még nem látok példát sehol.
Vannak vevők erre, vagy a legtöbb domináns nőt csak rövid távon érdekli az efféle?
(A kérdés nyilván csak azokhoz szól, akiket nem botránkoztat meg alapjáraton a bdsm, illetve akiknek esetleg már van tapasztalata a dolgokban, a többiek viszont teljesen feleslegesen koptatják a billentyűzetet sértő/lenéző/megvető megjegyzések érdekében ;) )
Itthon ennek szinte semmi kultúrája nincs. Én domként, külföldi tapasztalattal a subokról mondom: zavaros, teljesíthetetlen elképzelések, buta elvárások, önismeret teljes hiánya. Nem láttam valódi magyar sub nőt, pedig norvég lány DD-je is voltam.
Szerintem a magyar domináknál is ez van kínálati oldalon: pénzéhség, fantáziátlanság, stb. Sajnálom, 20 év tapasztalattal külföldet javaslom.
F, 40, dom.
Amúgy egy földhözragadt kérdés: Ha mindez anyagiaktól mentes, a pasi el van zárva a külvilágtól, akkor miből élnek meg?
Mert az élet nem csak élvezkedés, móka és kacagás, a racionális dolgokra sem árt azért gondolni.
Ez most olyan, hogy aki cselédet tart, az miből él meg? Csak míg egy takarítónak/cselédnek kénytelen vagy olyan fizetést adni, amiből valahogy meg is tud élni (mert valószínűleg saját lakása, családja, rezsije, egyéb költsége van), addig egy bentlakásos szolga esetén jószerével csak az étkeztetésére kell költeni, s te cserébe mentesülsz az otthoni teendők alól és ki vagy szolgálva.
De ha egy hagyományos családmodellt megnézünk, ott is az volt a jellemző, hogy a férj dolgozik, az asszony pedig a házi teendőket látja el, gyereket nevel..s nyilván szexuálisan is jobban ki volt szolgáltatva anno. Ezt figyelembe véve azt mondhatjuk, hogy szerepcsere történik.
Manapság a nő kilép a megszokott szerepből. Otthoni teendők helyett karriert akar csinálni, pénzt keresni, sikeres lenni. Hát férfiakból is akad olyan, aki kevésbé vágyik karrierre, s szívesen végez házimunkát. Nyilván szexrabszolgát sem olyan nő tartana, aki a hagyományos feladatmegosztás híve, mert ha ketten ülnek otthon, abból semmi sem sül ki, de az a hozzáállás azért igencsak maradni, hogy 'ha a férfi nem dolgozik, akkor miből élnek meg'. Egy nő megélhetése sem függ a férfiaktól, az pedig más kérdés, hogy szeretne-e otthonra egy ilyen pasit, vagy sem. De régen se mondta azt a férfi a nejének, hogy 'te csak itthon ülsz, mosol, főzöl, takarítasz, mi az égből fogunk megélni'.
(És akkor még azt számba sem vettük, hogy a szubmisszív szolga szereti a kegyetlenkedést, tehát nem kell olyan jó körülmények közt tartani, mint egy 'feleséget'.)
hát én több dominánál is érdeklődtem, és ilyen hogy 0-24 nincs. van olyan akinek van párja akit kb. ilyen módon rabszolgának tart, de ugye ritka h professzionális domina a párod. illetve találkoztam olyan párokkal akik 24/7 űzik a bdsm-et és a férfi háztartásbeli.
külföldön volt tapasztalatom a témában, több hónapig szolgáltam egy profi dominát, igaz, nem voltam teljesen bezárva, munkába eljártam (úgyh a fizetésemet egy az egyben odaadtam neki amiből ő zsebpénzt adott néha).
a házában laktam, onnan egyenesen munkába jártam munkából pedig egyből haza, tilos volt kitérőt tennem.
a hétvégét nagyrészt egy ketrecben töltöttem illetve a viszonylag nagy háza és a további 4 ingatlanja takarításával. ezenkívül bevásárlás, persze voltak izgalmasabb, szexuális jellegű feladatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!