Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak hogy van lehetősége szexpartnert találni hosszabb távra? Nem kérek üzenetet!
Figyelt kérdés
Vannak igényeim, kritériumok. Szeretnék olyan weboldalt, ahol lehet válogatni.2018. dec. 17. 19:10
1/11 anonim válasza:
Oldalak vannak.. de bele fogsz őszülni :D.
2/11 anonim válasza:
Sehogy!
Jobban jársz ha a való életben keresgélsz!
Pénz,jólét,egyebek? Nagy méret?
Cseszheted ha a férfi egy szexuálisan aluliskolázott,önző,perverz,stb.
3/11 anonim válasza:
Persze hogy van!
Regizel egy ilyen oldalra megadod a paramétereid,igényeidet ,vágyaidat...stb és utána válogadhatsz kedvedre !
4/11 anonim válasza:
Úgy, hogy ír nekem, és nem a 100 gusztustalan ribit megmászott diszmajokat hajkurássza.
5/11 anonim válasza:
Gyakorikerdesek.hu
Meg itt van Scofield!
7/11 anonim válasza:
Én sok oldalon fent vagyok, de még egy komoly nőt sem találtak aki meg is akart volna ismerni.
8/11 anonim válasza:
Ha csak egy "latin lover" kell, aki belédhatol, azt bárhol találsz. Az már kérdéses, hogy mennyire lesz lojális hozzád, meg kitartó.
Viszont ha olyan pasit akarsz, aki tudja mi az hogy simogatás, gyengédség, akkor fel kell kötnöd a bugyidat, mert azok általában párkapcsolatban vannak. Általában. ;-)
9/11 anonim válasza:
Ahogy mondani szokták, nyitott kapukat döngetsz! Vannak ilyen oldalak szép számmal.
10/11 anonim válasza:
Itt beszélgettem, találkoztunk, s nagyon jó volt!
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!