Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kinek mennyire jön be ez az alkat? (kép lent)
2019. jan. 9. 11:24
12/28 anonim válasza:
Én imádom nem is tudnék nagyon más alkatú lánnyal lenni
14/28 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy ezek a nők kövérek, ott komoly gond van. Azért megnézném ezeknek a pasiknak a testét, biztos kigyúrt, gyönyörű testük van... Ja nem. :D
Ezek a nők szexyk. Nem minden pasinak jönnek be a vékony nők, sőt, van akinek a náluk húsosabb nők jönnek be.
Nekem bejönnek az ilyen nők, jó, ha van rajta mit fogni, nőiesen teltek.
15/28 anonim válasza:
Az utolsó Christiana Hendricks, aki miatt, teljes heterosàgom ellenère mèg èn is biszex lennèk.
16/28 Drazicc válasza:
Na ilyenek izgatnak fel a legjobban, viszont sosem lenne semmi komolyabb mert félnék, hogy elhízna.
17/28 anonim válasza:
Nekem abszolút nem jönnek be, viszont az utolsó színésznő igen, de ő inkább az arca, tekintete és a vörös haja miatt.
18/28 anonim válasza:
Sajnos csak sörszemüvegben tetszenének.
19/28 anonim válasza:
Az ideálom, mindig is ilyen nőt szerettem volna magam mellé, főleg a 2. képen lévőt. 32/F
20/28 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem is hasonló az ideálom és nekem is a 2. képen lévő jön be leginkább. Annak még az arca is. Ha még tovább rontaná a helyzetet a barátnőm és odajönne hozzám az a lány, akkor lehet lecserélném:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!