Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek ez már tényleg kiesik a nőies alkat kategóriából? (kép lent)
Figyelt kérdés
Írjatok majd kérlek kort is, és azt is hogy nektek milyen testalkatotok van. Köszi!2016. ápr. 3. 13:09
2/11 anonim válasza:
Nekem bejön.
50-es pocakosc bácsi
3/11 anonim válasza:
Nekem megfelel. Sportosan vékony, szálkás 26/f
4/11 anonim válasza:
ha nem hajtom le az ülőkét szétba**za a fejemen a serpenyőt
5/11 anonim válasza:
szex közben megölne, úgy szorítana
6/11 anonim válasza:
Nyugi, sokaknak bejön ez. Na meg sokaknak az ennél is jóval nagyobb, kövérebb, hájasabb nők jönnek be, nem a kis vékonykák, amivel szembeállítottad a másik kérdésedben.
De itt ne várj túl sok értelmes reakciót, lásd, ilyen a színvonal, mint az előző kettőé.
7/11 anonim válasza:
Engem felizgat, ha gondolod, írj ;) 19f
8/11 anonim válasza:
Érdekelne a helyzet, bár inkább szexuális vonatkozásából. Kíváncsi lennék rá mennyire másabb mint egy "normális" nővel.
25F
10/11 anonim válasza:
Olyan állkapcsa van, mint David Coulthardnak. Mennyi tesztoszteront tolhat magába heti szinten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!