Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem igazságtalan, hogy nőknek jobb a szex? Bőv. Lent.
Nők 2 helyen is élvezhetnek, csikló,hüvely
Nők egymás után akárhányszor el tudnak élvezni
Csikló ezerszer érzékenyebb mint a makk
Nők szex alatt végig élvezkednek míg férfi csak dolgozik a nőn és a végpontra vár...
Nőnek hozzáérsz puncijához szex elején és már sóhajtozik azt is élvezi, férfi péniszéhez hozzá érsz semmi.
Nők sokkal jobban nagyobbat élveznek(látni rajtuk hangot is adnak hozzá) míg a férfi csak a végén elélvez max. 5 másodperc
Szerintem ez igy igazsagtalan bár nők ezt igy nem tudják , de jó lenne ha lehetne cserélni és átéreznu azt amit egy nő érez mikor otthon masztizik vagy mikor jól megdugják.
Tudom szülnek meg havi vérzés de cserélnék velük!
Csak úgy mellékesen megemlíteném, hogy az úgynevezett “hüvelyi” orgazmus is csiklói orgazmus.
Mivel a csikló testen belüli része van ingerelve ebben az esetben. Már aki van olyan szerencsés, hogy ez a testen belüli rész elég nagy, és a hüvelyen át ingerelhető.
Hozzátenném nagyon sok nőnek egyáltalán semmiféle orgazmusa NINCSEN.
Mi ez ma? Minden pasi nő akar lenni?
Hihetetlen mennyire szar életetek van....
Nekem csak egy kérdésem lenne (én ma már nem akarok a kérdezőbe belerúgni megtették mások fentebb)
Előző válaszolók mindent leírtak amiket én is gondoltam nagyjából sőt jóval többet is
De a kérdésem a következő lenne (pasikènt)
Ha a pasiknak csak "meló" a szex, mármint melosabb és kevésbé élvezi akkor miért akar mègis minden férfi nővel szexelni..?
Én csak két dolgot fűznék hozzá kiegészítésképpen:
- valójában a pasik azok, akik két helyen tudnak élvezni, mert van csodálatos, prosztata névre hallgató szervük is. Az már egy másik kérdés, hogy a "b#ziságtól" és a "férfiatlan alárendelődéstől" való beteges irtózásuk nem engedi meg (legalábbis a többségnek), hogy az ilyesfajta élvezeteknek is átadják magukat.
- csomó férfinak is érzékeny a mellbimbója.
Férfiként mondom, hogy nekünk a jobb. A nők alapból napokig nem is tudnak szexelni (normális esetben), ilyenkor fáj is nekik és minden bajuk van. Nehezebb és fájdalmasabb nekik a szüzesség elveszítése is, de tapasztaltan is fájhat nekik, ha a férfi béna. A legtöbb nő nagyon nehezen, vagy el sem tud élvezni. Idősebb korban már a nedvesedéssel is gondok vannak, stb.
Nekünk meg ha feláll (márpedig feláll), akkor dughatunk bármikor bármennyit, és szinte biztos az orgazmus is. És qrva jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!