Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak szerintem igazságtalan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Csak szerintem igazságtalan, hogy nőknek jobb a szex? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Nők 2 helyen is élvezhetnek, csikló,hüvely

Nők egymás után akárhányszor el tudnak élvezni

Csikló ezerszer érzékenyebb mint a makk

Nők szex alatt végig élvezkednek míg férfi csak dolgozik a nőn és a végpontra vár...

Nőnek hozzáérsz puncijához szex elején és már sóhajtozik azt is élvezi, férfi péniszéhez hozzá érsz semmi.

Nők sokkal jobban nagyobbat élveznek(látni rajtuk hangot is adnak hozzá) míg a férfi csak a végén elélvez max. 5 másodperc

Szerintem ez igy igazsagtalan bár nők ezt igy nem tudják , de jó lenne ha lehetne cserélni és átéreznu azt amit egy nő érez mikor otthon masztizik vagy mikor jól megdugják.

Tudom szülnek meg havi vérzés de cserélnék velük!

2019. jan. 8. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak úgy mellékesen megemlíteném, hogy az úgynevezett “hüvelyi” orgazmus is csiklói orgazmus.

Mivel a csikló testen belüli része van ingerelve ebben az esetben. Már aki van olyan szerencsés, hogy ez a testen belüli rész elég nagy, és a hüvelyen át ingerelhető.

Hozzátenném nagyon sok nőnek egyáltalán semmiféle orgazmusa NINCSEN.

Mi ez ma? Minden pasi nő akar lenni?

Hihetetlen mennyire szar életetek van....

2019. jan. 8. 22:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy ennyire nem ismered a nőket. De még a saját nemedet sem.
2019. jan. 8. 22:57
 13/18 anonim ***** válasza:
11- a lehető legjobban és pontosabban írtad le! BigLike
2019. jan. 8. 23:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes! Ezek a "Csak szerintem ....." kérdések jellemzöen nagyon sötét gondolatvilágot takarnak. Ez a kérdés is ezt támasztja alá.
2019. jan. 8. 23:04
 15/18 StevenUp ***** válasza:
100%

Nekem csak egy kérdésem lenne (én ma már nem akarok a kérdezőbe belerúgni megtették mások fentebb)

Előző válaszolók mindent leírtak amiket én is gondoltam nagyjából sőt jóval többet is

De a kérdésem a következő lenne (pasikènt)

Ha a pasiknak csak "meló" a szex, mármint melosabb és kevésbé élvezi akkor miért akar mègis minden férfi nővel szexelni..?

2019. jan. 8. 23:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak két dolgot fűznék hozzá kiegészítésképpen:

- valójában a pasik azok, akik két helyen tudnak élvezni, mert van csodálatos, prosztata névre hallgató szervük is. Az már egy másik kérdés, hogy a "b#ziságtól" és a "férfiatlan alárendelődéstől" való beteges irtózásuk nem engedi meg (legalábbis a többségnek), hogy az ilyesfajta élvezeteknek is átadják magukat.

- csomó férfinak is érzékeny a mellbimbója.

2019. jan. 9. 00:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak te vagy ilyen , mert a barátom mindwn porcikája értékeny , 1000x jobban élvezi, mint én.
2019. jan. 9. 07:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy nekünk a jobb. A nők alapból napokig nem is tudnak szexelni (normális esetben), ilyenkor fáj is nekik és minden bajuk van. Nehezebb és fájdalmasabb nekik a szüzesség elveszítése is, de tapasztaltan is fájhat nekik, ha a férfi béna. A legtöbb nő nagyon nehezen, vagy el sem tud élvezni. Idősebb korban már a nedvesedéssel is gondok vannak, stb.

Nekünk meg ha feláll (márpedig feláll), akkor dughatunk bármikor bármennyit, és szinte biztos az orgazmus is. És qrva jó érzés.

2019. jan. 9. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!