Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki próbálta már a pálcázást, ostorozást? Mennyire fájdalmas?
Figyelt kérdés
Főleg fenék tájékon érdekelne a vélemény.2019. jan. 8. 21:50
1/15 anonim válasza:
Fáj fáj fáj, óvatosan nehogy tényleg erőből csinálja direkt, fáj fáj fáj.
2/15 anonim válasza:
Partnertol fugg, hogy mekkorat kapsz, vagy hogy egyeztek meg
3/15 A kérdező kommentje:
Amúgy az beteges ha 35 éves pasiként ez izgat fel?
2019. jan. 8. 21:58
5/15 anonim válasza:
Az enyhe ostorozást próbáltam, csak övvel... nekem elég volt pedig alig ütöttek. Nekem ez valahogy nem jön be. A kiközölést imádom, enyhe pofonokat, csapkodást.
6/15 anonim válasza:
Én azt imádom ha tökönrúgnak. Persze nem túl erősen. Így is előfordult már hogy olyan térdest elcsíptem hogy kifeküdtem egy ideig... De ez jó móka mégis nekem :)
7/15 anonim válasza:
Nemtom de engem érdekel h milyen lehet
8/15 anonim válasza:
Övvel, pálcával, kisebb korbáccsal, fenekelővel is kaptam már.
A pálca nagyon fájdalmas tud lenni! Így mindenképpen (ahogy mindig, ha valami fájdalmas dologról van szó) megéri az együttlét előtt kipróbálni, tét nélkül, hogy meddig bírod/élvezed. Így tudod biztonságban érezni magad, és a partnered is tiszteletben tarthatja a határaidat. DE mindig legyen menekülőszavad!
Arra vigyázni kell, hogy milyen nyomok marad(hat)nak
Sok sikert :)
21N
9/15 anonim válasza:
Fáj... Fekete nadálytő krém gyorsítja a sebek gyógyulását.
10/15 anonim válasza:
ostorral még nem kaptam ki de amikor fiatalabb voltam sokszor kaptam a pálcával ki. Az nagyon nagyon tudod fájni, attól függöt hová kaptam, nem csak popsira és hogy milyen erövel vertek rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!