Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak kicsi a péniszét és nem élvezek el tőle. Valami tipp?
Figyelt kérdés
12 cm hosszú és 3,5 a vastagsága2019. jan. 7. 19:20
11/24 Gyépésmérnök válasza:
Onnan, hogy nekem is 17 cm, de tövig lenyelni még csak egy nőnek sikerült.
12/24 anonim válasza:
Nem értem miért probléma, ha valakinek nem extrán szűk a hüvelye. Nem ő tehet róla, ahogy a pasi sem a farka méretéről. Megoldást keres a problémára, nem azt írta hogy nagyfarkú pasik jelentkezzenek, mert neki nem jó a kicsi. Vagy esetleg fogja be, és törődjön bele, hogy nem illenek össze, és legyen rossz a szex élete végéig?
13/24 anonim válasza:
Nincs igazi megoldás, ezt mindenki tudja.
14/24 A kérdező kommentje:
Szerintem annak senkinek nincs itt köze hogy én beveszem e a számba a péniszét vagy nem😤😤 én csak megoldást szerettem volna mert szeretem őt de ez úgy nem lesz jó a későbbiekben
2019. jan. 7. 19:48
15/24 A kérdező kommentje:
Több privát üzenetet se kérek hogy "nekem 17cm.....???"
2019. jan. 7. 19:48
16/24 anonim válasza:
Próbáljatok ki olyan pózokat ahol a kisebb penis van előnyben, szerintem az sem baj ha rássgítesz szex közben.
17/24 A kérdező kommentje:
Általában úgy van hogy én a szex 30-40% csinálom komolyabban a többit szereti ő csinálni
2019. jan. 7. 19:53
18/24 anonim válasza:
Használja a kezét, ujjait, nyelvét, mást nem tudok írni! Ha lent nem passzoltok, akkor nem sok mindent lehet tenni. Ahogy a férfiak mérete, úgy a nőké is különböző, van aki szűkebb, van aki tágabb, egyikről sem tehetnek.
20/24 anonim válasza:
én pl péniszrátétet használok.tetszik ahogy élvezi a nagy vastag faszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!