Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hímvessző - kevésbé erős erekció: Hogy lehet a legjobban kezelni?
Részben szerencsés vagyok - részben nem. 22 cm a férfiasságom. Alapjáraton is nagy, merevedéskor elsősorban a vastagságában nő.
Részben balszerencse is: Nem tudok igazán erős és tartós merevedést fentartani - sosem tudtam, pedig sem stresszes, sem feszült nem vagyok. Amolyan félárbócos a történet, ami okoz nehézségeket.
Hogyan lehet erőteljesebb merevedést elérni? Létezet, hogy a méret a probléma?
Nem dohányzom. Súly: 74 kg 183 centire.
A tesztoszteron szintet nem tudom, bár alkar - mellkas - láb erősen szőrös 17 éves korom óta. (Most 24 vagyok.)
Köszönöm a válaszokat, javaslatokat.
Minden kommentre ment a zöld mancs.
Nekem volt hasonló 20évesen és most 40+ is 76-80között mozgok/183hoz
Ami érdekes,volt egész napos szex nővel akkor is és most is.
Jelq gyakorlatok segítenek amiket pénisznövelő gyakorlatok néven találsz.Jobb lesz az erekciód.
11évesen olvastam a Káma Szútrában a meleg vízzel való rendszeres átmelegítést.Ez amúgy a jelq/fejést megelőző feladat.
Néha péniszpumpát is használok.Nem szex előtt!Bár az is érdekes lehet.
Amúgy pénisz fejlesztő pumpának is hívják angolul.
Ezek után most sokkal jobb mint fiatalon.Sokszor sokkal keményebb is.A méretednél nagyon kevesebbel illetve fél centivel kisebb gumikarika(barkácsboltból)a tövére nagyon jó!Ezt nem mindig kell használni hanem ötletszerűen.Ez is edzi mint a gyakorlatok.
A legegyszerűbb gyakorlat a tőszorítás.Mint a péniszgyűrű.Ha ez a mozdulat átmegy a makkig akkor az már jelq/fejés.
Ezek a dolgok fejlesztik,javítják a tudatos erekció kontrollt és szerintem tisztítják a farokban lévő erek átjárhatóságát.
Kipróbáltam a Káma Szútrában leírt receptet,mézbe frissen őrölt borsot tettem és bekentem vele tényleg jó a vérkeringés javítására de nagyon durva ha a makkra kerül.
YouTube-on ajánlják a mentolos fogrémet az sokkal enyhébb és hasonló és nagyon tettszik.
A gyakorlatok után szoktam bekenni néha.
Csinálj valamit!Fedezd fel!
hát nehéz probléma és nem tudom, hogy mennyien foglalkoznak ezzel, de ha én lennék a helyedben, akkor 3 dologgal próbálkoznék:
- egészséges táplálkozás (sok víz, megfelelő tápanyag, protein, vitamin, stb)
- sok sport, főleg pulzus emelő, kitartó, mint futás, úszás, cardió és hasonlók
- Kegel gyakorlatok (bár szerintem a sport is elég, főleg ha fitt vagy és egyáltalán nem vagy elhízva)
nekem csak 18 ha áll de én is ilyesmivel küszködök hogy sose lesz betonkemény
21 fiu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!