Erekció után felcsúszik a jobb herém. Miért lehet?
Ez egyáltalán nem normális dolog!
Az igaz hogy elélvezés előtti pár percben, meg elélvezéskor felhúzódnak a herék, de a zacskóban marad akkor is. Az ha a testen belülre kerülnek az nem normális dolog.
Orvoshoz kéne menned!
Ez növelheti a hererák esélyét, meg az érintett here működése csökkenhet. Tehát kevesebb spermiumot termel.
Én azt ajánlom hogy menj orvoshoz!
utolsó, nem kerül a testen belülre, csak felhúzódik a pénisz tövéhez. sok fiúnak ilyen, ez teljesen normális, amíg magától visszamegy
igaz, ő azt irta, visszanyomja, de esélyes hogy magától is visszamenne a helyére, ha ellazul
Nekem igazából a bal csúszik fel és ugyanilyen tapasztalatom van vele. Orvos nekem azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni. De én is gondoltam már arra, hogy el kéne menni másik orvoshoz.
A rákkal kapcsolatban halkan megjegyzem, hogy lelki okai vannak és az orvostudomány soha nem fogja megmagyarázni. Lényegtelen, hogy tüdőrák vagy hererák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!