Mennyire baj ha néha felcsúszik?
Figyelt kérdés
észrevettem hogy ritka ritka alkalmakkor feltud csúszni a péniszem mellé a herém. nem fáj visszatudom simán nyomni. De ez nagyon ritkán fordul elő. Néha akkor például ha szeretkezem a barátnőmmel és ő van felül és ülőhelyzetben lovagol rajtam. Igazából észre sem veszem csak szex végén. De így magától pl nap közben séta közben ülés közben nem szokott. Ez mitől lehet? 21 éves vagyok.2017. ápr. 19. 16:12
1/3 anonim válasza:
Ha szeretnél valaha családot és gyereket, akkor eléggé nagy baj.
2/3 anonim válasza:
a pénisz tövénél mindenki be tudja csúsztatni a heréit a bőr alá :)
főleg azok akiknek hosszabb lógós herezacskójuk van mint pl. nekem is amit utálok :D
3/3 anonim válasza:
Ha csak a has bőre alá csúszik, az nem gond, onnan vissza is megy, mint nagy hidegben. Akkor lehet gond, ha a hasüregbe csúszik a lágyékcsatornán át és nem megy vissza a herezacskóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!