Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik a szeretőtökkel jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik a szeretőtökkel jobb a szex mint a párotokkal?

Figyelt kérdés
Érdemes lenne úgy szeretőt tartani, ha vele nem lenne jobb?
2019. jan. 5. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

A barátnőm az első néhány hónapban csak a sötétben szerette csinálni, soha nem szop és azt mondta nem is fog, ha kinyalom utána nem csókolózhatunk és állandóan rinyál, hogy a hosszú haját mindig vagy ő vagy én véletlenül húzzuk szex közben (ilyet még soha egy másik hosszú hajú nővel sem tapasztaltam).

A szeretőm kevésbé jó csaj arcra (testre azért van olyan jó, mint a barátnőm), de nagyon szereti a szexet, jó vele, annyira látszik rajta hogy élvezi és vele volt életemben először olyan, hogy miután elélveztem, konkrétan szó szerint állva maradt a farkam és úgy folytattuk miután húztam egy óvszert, mintha mi sem történt volna. Csodálatos volt.

25/F

2019. jan. 5. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Azt nem értem, hogy akinek nem jó a barátnőjével/feleségével, és talált egy másik nőt, akivel viszont brutál jól érzi magát, akkor mi a szarért akkora gyökér, hogy két nő érzéseivel szórakozik?

Nincs bennetek gerinc, hogy azt mondjátok, “figyelj bébi, szar vagy az ágyban, nekem ennél több kell”.....

2019. jan. 5. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Első! Akkor miért a barátnőddel vagy miért nem a másik lánnyal?
2019. jan. 5. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

2-3:

Mert férfiként csodálatos érzés több nővel szexuális viszonyban lenni. Mégha nem is pont egyszerre, de egy időszakban. Jó érzés tudni, hogy ilyen sok nő ( = kettő XD ) kíván engem. Vágyom a szexuális változatosságra és az életem jelenlegi szakaszában ezt a vágyam jól esik kielégíteni. Jó érzésem van tőle.

2019. jan. 5. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Most sajnos nincs szeretőm de amikor volt ha nem is jobb de másabb volt
2019. jan. 5. 20:45
 6/7 exronin ***** válasza:
81%

Sosem volt szeretőm és szerintem nem is lesz. Szerencsém van, hogy talàlkozhattam a felesègemmel, akivel 23 év után is szinte naponta szeretkezünk.

Akinek szeretője van 1,önző, 2, gyáva. Egyik sem vagyok.

2019. jan. 7. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:

"Jó érzésem van tőle."

Sose legyen ettől jobb, te gyáva féreg!

2019. márc. 1. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!