Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik a szeretőtökkel jobb a szex mint a párotokkal?
A barátnőm az első néhány hónapban csak a sötétben szerette csinálni, soha nem szop és azt mondta nem is fog, ha kinyalom utána nem csókolózhatunk és állandóan rinyál, hogy a hosszú haját mindig vagy ő vagy én véletlenül húzzuk szex közben (ilyet még soha egy másik hosszú hajú nővel sem tapasztaltam).
A szeretőm kevésbé jó csaj arcra (testre azért van olyan jó, mint a barátnőm), de nagyon szereti a szexet, jó vele, annyira látszik rajta hogy élvezi és vele volt életemben először olyan, hogy miután elélveztem, konkrétan szó szerint állva maradt a farkam és úgy folytattuk miután húztam egy óvszert, mintha mi sem történt volna. Csodálatos volt.
25/F
Azt nem értem, hogy akinek nem jó a barátnőjével/feleségével, és talált egy másik nőt, akivel viszont brutál jól érzi magát, akkor mi a szarért akkora gyökér, hogy két nő érzéseivel szórakozik?
Nincs bennetek gerinc, hogy azt mondjátok, “figyelj bébi, szar vagy az ágyban, nekem ennél több kell”.....
2-3:
Mert férfiként csodálatos érzés több nővel szexuális viszonyban lenni. Mégha nem is pont egyszerre, de egy időszakban. Jó érzés tudni, hogy ilyen sok nő ( = kettő XD ) kíván engem. Vágyom a szexuális változatosságra és az életem jelenlegi szakaszában ezt a vágyam jól esik kielégíteni. Jó érzésem van tőle.
Sosem volt szeretőm és szerintem nem is lesz. Szerencsém van, hogy talàlkozhattam a felesègemmel, akivel 23 év után is szinte naponta szeretkezünk.
Akinek szeretője van 1,önző, 2, gyáva. Egyik sem vagyok.
"Jó érzésem van tőle."
Sose legyen ettől jobb, te gyáva féreg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!