Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk/lányok. Létezik nyál fétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/lányok. Létezik nyál fétis?

Figyelt kérdés
Imádom a nyálamat és a barátom nyálát szeretek vele játszani szopás közben , szeretem ha leköpi az arcom ez izgat fel legjobban , ez nagyon fura fétis ? 19/L
2019. jan. 4. 12:29
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Ezernyi fétis létezik. Mutatom az ábrát:

Főnév + unatkozó ember + 'fétis' toldalèknak és kész is egy új fétis amit lehet hirdetni hogy nem vagy szürke ember

TÁDÁÁM

2019. jan. 4. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem is van nyálfétisem

25f

2019. jan. 4. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen van, nekem is bejön. 32/f
2019. jan. 4. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem is izgat
2019. jan. 4. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
A fétis nem azt jelenti, hogy "bizonyos fokig izgat", hanem az, hogy csak ez tud erotikus kielégülést nyújtani (a hagyományos szex pl. nem)
2019. jan. 4. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen
2019. jan. 5. 01:28
 7/9 anonim válasza:
Létezik olyan oldal vagy bármilyen opció arra hogy a hasonló nyálfétises emberek könyebben megtalálják egymást? :D
2019. aug. 20. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen fetisem van
2019. aug. 20. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van! Engem már nem egy nő köpködott le, nem tudok vele betelni, volt aki számba csulazott! Már azt sem tudom hány nőtől kérdeztem ezt meg.. beteg dolog, de engem kegyetlenül felizgat sajnos.
2020. máj. 9. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!