Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Igaz az, hogy a nőknél gyakori az a fétis, amikor "nőiesítik" a férfit? Pl. Kisminkelik?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy a nők ki akarják sminkelni, női ruhákba akarják öltöztetni a férfiakat. lehet, hogy ez egy fétis megnyilvánulása, csak nem merik maguknak bevallani?2019. jan. 1. 13:57
1/9 anonim válasza:
Amelyik nő ilyet csinál az semmibe veszi a ferfit. Amelyik férfi ezt megengedi, az nem férfi.
Én hamar lapátra tenném az ilyen nőt...
2/9 A kérdező kommentje:
Csak nők válaszoljanak, köszi.
Tudom, hogy sok törékeny férfi egót zavar, ebben az esetben nem kell válaszolni.
2019. jan. 1. 14:02
4/9 anonim válasza:
Nem igaz. Én egy férfit sem szeretek nőiesíteni. Az igazi férfiak ezt meg sem engednék.
5/9 anonim válasza:
Eszembe se jutott ilyen, az igazat megvallva nem is nagyon hallottam ilyenről mostanáig. Nekem fiú kell barátnak, nem pedig egy fataró.
6/9 anonim válasza:
Azért biztos van mindenkinek valami perverzsége, ezt sem kell feltétlen leszólni :D
7/9 anonim válasza:
Hozzám már három srác is fordult, hogy öltöztessem őket lánynak.
Mindhármat elküldtem a halál náthás fa...ára.
Inkább fiúk körében gyakori. Gondolom nem érzik magukat férfinak. Ezután a következő lépcsőfok, hogy bepucsít egy nagyfarkú kandisznónak.
8/9 anonim válasza:
Biztos nem noiesitenek 1 férfit se ,inkább ferfiasitanam.....
Sminkelni meg oké 1szer az életben ,de ne többször és max kíváncsiságból.
De semmi ilyen fétisem nincs és szerintem ez egy nagyon ritka fétis ,inkább biszexeknél tudnám elképzelni
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!