Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális fétis, ha izgat, hogy egy lány zsidó? Vagy román, vagy ilyesmi.
Figyelt kérdés
Nagyon szépnek találom a zsidó lányokat, imádom őket... Az igazi zsidókat meg pláne! Tudjátok ebben az a legviccesebb, hogy én meg félig arab vagyok :D2018. dec. 26. 09:07
1/8 alonelyman válasza:
Te nem vagy normális pont hogy ők nem szépek hanem csúnyák, ráadásuk nincs könnyű dolgod mert nagyon kevés van zsidó csajból itt ha csak ki nem mész Zizraelbe
2/8 anonim válasza:
Családban maradsz. Szemita az arab is meg a zsidó. Szóval jó mulatást :-D
3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első, ezt nem jól tudod, nézz majd zsidó nőket hogy milyen szépek, pl a facebookon azokat akik tel avivban laknak :D
kedves második, te meg szimplán buta vagy de nagyon :D
2018. dec. 26. 10:33
4/8 anonim válasza:
Buta az te vagy. Mert Bengurion maga mondta hogy a Palesztinok az “igazi„ zsidók:D a palesztin meg ugye arab, csak aki megbukott történelemből... meg a sajàt véreit nem ismeri, az tudatlan:D
6/8 A kérdező kommentje:
ISTENEM XDXDXDXDDX KÖSZI! XD Azt hiszem mindent bebizonyítottál most magadról XD
2018. dec. 26. 11:34
7/8 anonim válasza:
Ez a sok “XD„ tükrözi általános szellemi nívód... és ilyen akar maga mellé zsidó nőt...
8/8 anonim válasza:
Van ilyen, nekem pl a szőke német lányok a gyengéim, csak extrém ritka a szép belőlük, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!