Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? Velem van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Velem van a baj? Hogyan hozhatnám vissza?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem kívánom a szexuális együttlétet. Nem indulok be rendesen,és aktus közben sem. Nagyon szeretem páromat és őt kívánom is,de magát a szexet nem. Miért van ez? :( Szomorú vagyok
2019. jan. 3. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"Nagyon szeretem páromat és őt kívánom is,de magát a szexet nem" Mi az amit kivánsz benne?
2019. jan. 3. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Őt kívánod, de a szexet nem??? Ez most nem tiszta. Bújjon hozzád, símogasson, de ne legyen szex? Orálisan legalább kényeztesd, mert ő biztos kívánja. Aztán nem ártana együtt elmenni egy szexuálpszichológushoz. Ha ő sem segít, akkor nem jósolok nektek fényes jövőt, max. barátok lehettek.
2019. jan. 3. 23:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok nem jól fogalmaztam. Nem kívánom se a szexet,se páromat. De viszont nagyon szeretem Őt
2019. jan. 3. 23:24
 4/12 anonim ***** válasza:
frigid lettél.
2019. jan. 3. 23:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Szóval lefordítom, mert ez a két soros kérdés nem adott választ mindenre.

Van egy párkapcsolatod, amiben a barátodat szereted, de már nem úgy mint régen. A kapcsolatotok megromlott, vagy miatta, vagy miattad. Őt már nem úgy szereted mint férfit (vagy nőt, de gondolom te vagy a férfi).. Igazam van?

2019. jan. 3. 23:29
 6/12 anonim ***** válasza:

*Mármint te vagy a nő

Megbántott, megcsalt, átvert, nem foglalkozik veled, nincsenek közös programok, bunkó veled?

2019. jan. 3. 23:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő. Semmit nem tett. Harmónikus a kapcsolatunk,csak ez az egy a hiba,hogy nem kívánom a szexet
2019. jan. 3. 23:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Ez olyan másfél-2 hónapja kezdődött..
2019. jan. 3. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Tehát a lelki dolgokra kitérve, tökéletes a kapcsolatotok, egyáltalán semmi probléma nincs a pároddal, csak nem kívánod a szexet?

Ha a lelki dolgokat kizárhatjuk, mert általában ezeknek a hatására lehetséges, hogy negatív irányba tereli el a szexet a párkapcsolatban, akkor maradnak a fizikai dolgok.

(Lelki eredetű lehet, hogy elvesztesz egy barátot, egy rokont, egy családtagot. Gyógyíthatatlan betegség, munkahelyi stressz, kilátástalan jövő, stb.)

Mi változott az életedben mikor elkezdődött ez a "nem kívánom" időszak?

2019. jan. 3. 23:57
 10/12 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló tablettának lehet ilyen mellékhatása ha szeded egy ideje. Nekunk ugyanez volt parommal, abbahagyta és 2 hét alatt olyan étvagya lett mint elotte.
2019. jan. 4. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!