Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam az első párommal? Ès csúnya kifejezès de undort váltott ki belőlem, más is járt már így?
Itt most a túlsúly is szerepet játszik, de amúgy a nők alapból olyanok is, hogy nagyon illékony náluk a vonzalom a másik iránt.
Egy férfi ha tetszik neki egy nő, akkor azt megdugta volna 5 éve is, most is lefeküdne vele és 5 év múlva is szexelne vele. A nőknél simán van olyan, hogy egyik pillanatról vagy napról a másikra múlik el a vonzalom bennük a másik iránt.
Igaz nálam más a helyzet.
Ugyanúgy 10 éve voltam együtt a volt pasimmal.
Pár hónapja elkezdtunk újra beszélgetni.
Telefonon beszéltünk, így nem látott. Azóta feljott pár kg, és gondoltam hogy a találkozásnal majd zavarni fogja.
Őt nem zavarta, sőt elmondása szerint így jobban tetszem neki..
Izlesek és pofonok.
Igen, én is jártam már így.Bár ott nem a súly volt a probléna.
Mikor szakítás után pár évre rá összefutottunk, és felhozta h szexeljünk nemet mondtam, mert ahogy te is úgy én is undorodtam az extől, és az volt a fejemben h h tudtam vele járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!